kiscim0718
 

Misja Beno európai klubbajnok lett!

aa misja3217A múlt héten Salzburgban szervezték meg az Európai Klubbajnokságot, amelyen remekelt az olaszországi Hwarang team színeiben Misja Beno lendvai születésű, szlovén kétszeres taekwondo-bajnok.
Misja az összecsapások elején két vereséget szenvedett, de az azt követő három győzelem elegendő volt ahhoz, hogy a selejtezőkből továbbjusson. A folytatásban ismét kimagasló eredményeket ért el a lendvai versenyző: négy győzelemmel és egy vereséggel jutott a következő körbe.
A negyeddöntőben Misja legyőzte a macedóniai Eftimovot, míg az elődöntőben a német Daniel Stach volt az ellenfele, akitől az első összecsapáson vereséget szenvedett. Ebben a körben Misja az izgalmas, szoros mérkőzést 12:11-es győzelemmel zárta.
A döntőben Misja ellenfele a szerb Stojanović lett, aki ellen a második körben kiütéssel nyerte meg a mérkőzést, így a lendvai Misja Beno aranyérmes és európai klubbajnok lett! „Ez a győzelem taekwondo-karrierem csúcspontja, hiszen egy igen rangos versenyen sikerült ez a bravúr. Annak ellenére, hogy az összecsapások folyamán voltak megingásaim, akkor teljesítettem a legjobban, amikor igazán kellett. Nagyon örülök a győzelemnek, az európai klubbajnoki cím elnyerésének. Ebben az is közrejátszik, hogy a még nem véglegesen kikezelt vállsérülésemmel értem el ezt a nagy sikert” – mondta Misja.
MCSi Design