kiscim2517

 

armatura16 17A Lendvai Kétnyelvű Középiskolában ünnepélyes keretek között hétfőn osztották ki a szakmai érettségi és záróvizsgák diplomáit, illetve bizonyítványait. Tot Andreja a közgazdasági irányzatból arany szakérettségi bizonyítványt kapott.
...
A civilkezdeményezésre 2016. február 24-én útjára bocsátott lendvai petíciót, melyben a lendvai migránsközpont bezárását követelték, 2016. március 8-ig 1081 személy írta alá. Ezer aláíró a Lendvai községből, míg 81 aláíró a környékbeli és más községekből csatlakozott a kezdeményezéshez. A petíciót a kezdeményezők elküldték az országgyűlésnek.
...
sport tollas1616A korosztályos csapatok hagyományos, immár 11. Ezüstlabda tollaslabdatornáján öt országból mintegy 180 versenyző ragadott ütőt a hétvégén Lendván. A legrangosabb U19-es kategória döntőjét a szlovén Jerčinovič, a lányoknál a cseh Kubeckova nyerte. A lendvaiak három dobogós helyezést értek el.
A háromnapos versenyre Magyarországról, Horvátországból, Csehországból, Szlovákiából és a szlovén klubokból érkeztek a fiatalok a négy korosztályban meghirdetett egyéni és páros kategóriákban. A lendvai Mladost Tollaslabdaklub 24 hazai
...
vip13161996. március 28-án, 12. szám
A dobronaki – Petőfi Sándor nevét viselő – műkedvelő egyesület amatőr színjátszócsoportja szereplésben gazdag és sikeres 1995-ös évre tekinthet vissza. A csoport tavaly márciusban látott hozzá Illyés Gyula Tűvé-tevők című vígjátékához. Az előadást Merő Béla zalaegerszegi rendező vitte színre. A darabot tavaly június 15-én mutatták be először Dobronakon mintegy 450 néző jelenlétében. A siker értékét tovább növeli, hogy Dobronakon 1982 óta – amikor a művelődési ház alkalmából előadták a
...
sport ezust1717A Mladost Tollaslabdaklub a hétvégén a leggyorsabb ütősport korosztályos tornáját bonyolította le Lendván, melyen a házigazda színeit Doler Maša képviselte a legsikeresebben: a párosok döntőjében győzött, az egyéni megmérettetésben pedig az elődöntőben szenvedett vereséget a 19 évesek korosztályában.
...
MCSi Design