kiscim2517

 
Berden Mario jogász vagyok, és sikeresen pályáztam a budapesti székhelyű Kisebbségi Jogvédő Intézet által kiírt feladatkörre a Muravidéken, illetve Szlovéniában a 2017-es évre. A feladatom állandó jogsegélyszolgálat nyújtása a muravidéki magyarság kisebbségi jogvédelme terén.

tovább

A Maribori Egyetem Bölcsészettudományi Karának Magyar Nyelv és Irodalom Tanszéke sok szeretettel vár Benneteket magyar alapszakos programjába!

tovább

Kedves Hallgatók!
A Maribori Egyetem Magyar nyelv és irodalom oktatási programja az egyetlen magyar nyelven végezhető stúdium Szlovéniában. A programon kívül lektori órák látogatására is van lehetőség mindazok számára, akik már tudnak magyarul, és azoknak is, akik most szeretnék megtanulni ezt a „különleges” nyelvet. Azokat az érdeklődőket szólítjuk meg, akik tisztában vannak a többnyelvűség és a multikulturalitás többletértékeivel. A magyar nyelvet beszélőknek további nyelvi kompetenciafejlesztést nyújt, a más anyanyelvűeket pedig arra ösztönzi, hogy minél jobban megtanuljanak egy újabb – más típusú, más nyelvcsaládba tartozó – nyelvet.
A Lektorátus a hallgatókat a mobilitásra is motiválja, elsősorban ERASMUS-kereteken belül.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Jelentkezni lehet az alábbi ímélcímeken:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cipőjavítás, kulcsmásolás, bőrárujavítás (táskák, övek), gravírozás, névtáblák készítése, kések-ollók élezése Lendván a Fő utca 49. szám alatt.
Az üzlet nyitva tartása: hétfő, kedd, szerda 10–17 óráig.
Tel.: +36 30 3 082 596
MCSi Design