kiscim4217
 
 
sport iskola42171Tekében és atlétikában versenyeztek
A három város – Lendva, Zalaegerszeg, Varasd – középiskoláinak idei első hagyományos sporttalálkozóját Varasdon bonyolították le a múlt héten. A sporteseményen az ismerkedés és a kapcsolatok ápolása kerül leginkább előtérbe, de a versengés sem marad el. Így történt az idei első varasdi találkozón is, melyen a diákok az atlétikai versenyszámokban – száz és nyolcszáz méteres síkfutásban, súlylökésben és a távolugrásban – mérték össze tudásukat, valamint tekében küzdöttek meg.

Bővebben...

sport judo4217A két lendvai cselgáncsklub tagjai a hétvégén a Koperi Kupán versenyeztek, melyen 56 klub 377 dzsúdósa küzdött meg. Ezúttal egy lendvai érem sem csillogott arany színben, de három ezüst- és négy bronzéremmel azért gazdagodtak a cselgáncsozók.

Bővebben...

sport lindau4217A lendvai Lindau Kosárlabdaklub szombaton rendezte meg a hagyományos 17. Nemzetközi Kosárlabdatornát, melyen idén is négy csapat szerepelt.

Bővebben...

sport nafta4217A péntek esti mérkőzést kezdeményezőbben indította a hazai csapat, de a mindig kiszámíthatatlan vendégek előtt is adódtak ígéretes helyzetek. A 22. percig a játék a két kapu előtt zajlott, majd Šeruga fejjel próbálta megzörgetni a vendéghálót. A félidő derekán a fiatal Raduha kapus először villant a meccsen, Cufar tiszta helyzetét kiválóan hárította. Ezt követően Roginić próbálkozását Domjan hálóőr a gólvonalról kotorta szögletre, majd a 40. percben megtört a gólcsend: Vinko lépett meg a ptuji védelemtől és ügyesen ívelte át a kapus felett hálóba a labdát, ezzel vezetést szerezve Naftának. 

Bővebben...

sportjudo4117Érmekkel gazdagodva
A hétvégén a hagyományos Duplek Kupáért küzdöttek meg a fiatal cselgáncsozók, akik közt jelen voltak a két lendvai klub tagjai is, akik a korosztályos versenyen 12 érmet gyűjtöttek.

Bővebben...

sport ij4017Újvidéki sikerek
A lendvai íjászok szombaton Szerbia nyílt országos 3D íjászversenyén szerepeltek Újvidéken, melyen 125 szlovén, magyar és szerb versenyző indult. Vadászreflex versenyszámban Horvat Kristijan győzelmet aratott 384 körrel, mögötte Cseh Gyula végzett. A hölgyeknél Horvat Sonja léphetett a dobogó legfelső fokára. Kuzma Kristijan csigás íjjal harmadik, míg Tonković Srđan hetedik lett.

Bővebben...

sport hajdin40171A muraszombati Pomurje Kézilabdaklub szervezésében múlt pénteken a muravidéki régió kézilabdás mozgalmának 60 éves évfordulóját ünnepelték. A kultúrotthonban megtartott ünnepségen a régió egykori és a mostani kézilabdázói gyűltek össze.

Bővebben...

sport szovets4017A szövetség tisztújító közgyűlésén az elmúlt évi beszámolók elfogadását követően a tagok új vezetőséget választottak négyéves időszakra, majd az aktuális terveket vitatták meg.

Bővebben...

sport nafta4017A bajnokság 9. fordulójának nyitómérkőzését a Nafta pénteken este reflektorfényben játszotta az igencsak keményen játszó fővárosi Ilirija ellen. Ráadásul Tkalčič játékvezető nem tudta megfelelően vezetni a mérkőzést, vitatható döntések ezen a meccsen is bőven akadtak.

Bővebben...

nafta sajto 1A Nafta 1903 csapata Franc Fridl edző vezetésével megkezdte felkészülését szombaton a másodosztály 2017/18-s őszi idényére, mely augusztus 8-án rajtol. Az edzés előtt Magdič Igor, a klub sajtószóvivője és az edző sajtótájékoztatón ismertették a csapat terveit, a munkaprogramot és a játékoskeretet, mely egyelőre lényegesen nem változott.

Bővebben...


tekeklub 1Nafta Tekeklub
Továbbra küzdenek a tekepálya megépüléséért
A lendvai tekeklub pénteken tartotta meg éves közgyűlését a hosszúfalui Olimpija vendéglőben, melyen a tagok értékelték a tavalyi évet, és megvitatták a terveket. Az egyre nehezebb helyzetben lévő klub továbbra sem adja fel a lendvai tekepálya megépítését.

Bővebben...

sport uszas2517Megvédte első helyét Horváth Eszter
A Pápai 27. Nemzetközi Játékfesztivál keretében szombaton megrendezték a Nemzetközi Ifjúsági Sporttalálkozót, melynek úszóversenyén a lendvai Horváth Eszter is rajtkőre állt. A lenti GYÚK színeit képviselő Horváth Eszternek százméteres hátúszásban 1:12,09 eredménnyel sikerült megvédeni tavalyi első helyét. Az úszóversenyen 107 fiatal indult.

Bővebben...

nafta vegh2517Hétfőn nagy érdeklődés kísérte a Nafta 1903 klub éves közgyűlését, melyen elfogadták ez elmúlt évi beszámolókat, majd felmentették a régi vezetőséget és új öttagú vezetőséget választottak. A klub élére Végh Gábor, a zalaegerszegi ZTE labdarúgóklub többségi tulajdonosa és Nafta jövőbeli fő befektetője került. Az alelnöki tisztséget Sobočan Štefan tölti be.

Bővebben...

sport csente2417Utcai focitorna Csentében
A Csentei Labdarúgóklub a hétvégén utcai focitornát szervezett, melyen a csapatok körmérkőzéses rendszerben 20 perces mérkőzéseket játszottak. Az idényzáró eseményen öt gárda csapott össze, a Fekete Mamba nevű csapat pedig minden mérkőzést megnyerve könnyen szerzett tornagyőzelmet a Szép fiúk, az Idegenek, a Malom és a Fő utca nevű csapatok ellen. A torna gólkirálya 11 találattal Herceg Dominik lett.

Bővebben...

MCSi Design