kele
perec1
garas1
65. évfolyam
19. szám
Megjelenés:
2021. 05. 13.
kiscim1921

Hagymás István: Shakespeare-látlatok II., Muravidéki Baráti Kör ME, 2020 – Négy évvel a Shakespeare-látlatok I. ...

Sal Község Tanácsa múlt szerdán a járványügyi szabályokat betartva már a helyi kultúrotthonban tartotta meg ülését. ...

A szlovén–horvát határkérdésben vizsgálódó nemzetközi bíróság döntése alapján 92 tulajdonos összesen 125 hektárnyi ...

A Pincei Helyi Közösségben az utóbbi másfél évben megváltozott a munka ritmusa. A falu vezetését új tanács vette át, a ...

Könyv-elő
Sal: több új támogatást is terveznek
Földtulajdonlási per a láthatáron
Pince: hegyi utak kavicsozása, árkok tisztítása  
 

Fizioterápiás előjegyzés Lendván

aa fiziko1621A Lendva-vidék betegei több hónap után ismét helyben juthatnak fizioterápiás gyógykezeléshez, éspedig a lendvai Védelmi és Mentési Központ helyiségeiben. Április 19-vel ugyanis a Lendvai Egészségházban kezdték fogadni a fizioterápiás előjegyzéseket, mégpedig minden nap 7-től 15 óráig, illetve hétfőnként 10 és 18 óra között a 070 669 295-öt telefonszámon, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen, illetve postai úton a Védelmi és Mentési Központ, Lendva, Fő utca 96. címen. A további részletes információk az egészségház honlapján találhatók.

Mint ismeretes, tavaly június 30-ával a Sava Turizem Rt.-hez tartozó Lendvai Termében megszűnt a medical-szolgáltatás, és így (a Lendva Község által megvont koncesszióval) a fizioterápiás kezelés is. A későbbiekben a fizioterápiás szolgáltatást állandó alaptevékenységként a Lendvai Egészségház kapta meg. A kezeléseket négy okleveles fizioterapeuta végzi.

 

 

MCSi Design