kele
perec1
garas1
65. évfolyam
19. szám
Megjelenés:
2021. 05. 13.
kiscim1921

Hagymás István: Shakespeare-látlatok II., Muravidéki Baráti Kör ME, 2020 – Négy évvel a Shakespeare-látlatok I. ...

Sal Község Tanácsa múlt szerdán a járványügyi szabályokat betartva már a helyi kultúrotthonban tartotta meg ülését. ...

A szlovén–horvát határkérdésben vizsgálódó nemzetközi bíróság döntése alapján 92 tulajdonos összesen 125 hektárnyi ...

A Pincei Helyi Közösségben az utóbbi másfél évben megváltozott a munka ritmusa. A falu vezetését új tanács vette át, a ...

Könyv-elő
Sal: több új támogatást is terveznek
Földtulajdonlási per a láthatáron
Pince: hegyi utak kavicsozása, árkok tisztítása  
 

Pályázati felhívás a kultúra területén

kozseg kult1721Lendva Község közzétette a 2021-es évre szóló nyilvános pályázatát a kultúregyesületek működésének és a kulturális projektek társfinanszírozására (www.lendava.si). Az idei újdonság, hogy a kiírt pályázat két részre (A és B) osztódott. A jelentkezési határidő 2021. május 17. Az A részre a község területén működő és tevékenységükkel a község közérdekét szolgáló kultúregyesületek pályázhatnak rendszeres működésük társfinanszírozására, a B részre pedig civilszervezetek, kulturális magánszervezetek és egyesületek, önálló vállalkozók a kultúra területén, illetve közintézetek pályázhatnak projektek társfinanszírozására.

A pályázatok támogatására 80.000 euró áll rendelkezésre. Az A rész esetében a társfinanszírozás összege 500 és 1.500 euró között mozog. A B rész esetében a legmagasabb jóváhagyott összeg 10.000 euró tesz ki, illetve az odaítélt összeg nem haladhatja meg a projekt értékének 70 százalékát.

 

 

MCSi Design