kele
perec1
garas1
65. évfolyam
30. szám
Megjelenés:
2021. 07. 29.
kiscim3021

Az EHO Podpornica – Evangélikus Humanitárius Segélyszervezet idei találkozója keretében egy különleges gyalogtúra ...

A Lendva-hegyi lakosság hosszú ideig várta, hogy Lendva Község vezetősége bemutassa az utóbbi évek egyik legnagyobb ...

A Magyar Nemzeti Közösség Rádió- és Tévéműsorai Programbizottsága egyhangúlag támogatta az MMR és a TV-stúdió vezetői ...

Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter múlt heti villámlátogatásának fókuszában Lendva Község ...

100 kilométer egy nap alatt
Heves vita a gondoláról  
Továbbra is Zver Ilona a lendvai RTV-stúdió élén
Lendva a fókuszban
 

Szőlőhegyi piknik a tavitündér társaságában

aa piknik2921Az Interreg V–A Szlovénia–Magyarország 2014–2020 program keretében valósult meg a hétvégén a Bakonaki-tónál a Szőlőhegyi piknik projekt, melynek szervezője a Dobronaki Környezeti és Idegenforgalmi Intézet volt. A projektesemények részét képezi a hétvégi rendezvény a Bakonaki-tónál, melynek szombati és vasárnapi programja az időjárási viszonyok miatt jelentős módosulásra szorult. Az esős, nem éppen piknikes időjárás ellenére a szervezők részben megtartották a programokat, bemutatkoztak a Dobronaki Nótázók, valamint Sobočan Andi cimbalmon szórakoztatta az egybegyűlteket. Nem hiányzott a nemes nedű, illetve a finom, bográcsban készült ételek sem.

 

 

A határon átnyúló projekt keretében egyébként már korábban kialakítottak Dobronakon a művelődési házban egy borminősítő, borkóstoló termet, az egész projektnek pedig júniusban kellett volna befejeződnie, de a járványügyi helyzet miatt december végéig van ideje a magyarországi és a szlovéniai partnereknek, hogy teljes egészében befejezzék a vállalt programokat.

 

 

MCSi Design