kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518

Pontosan harminc évvel ezelőtt, a csentei Petőfi Sándor Művelődési Egyesület létrehozását követően szinte azonnal ...

Hétfőn Szentgotthárdon negyedik alkalommal szervezték meg Szlovénia és Magyarország nagykövetségei, Szentgotthárd Város ...

A Hodos Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség hétfői tanácsülésén első olvasatban tárgyalták a 2018-as évre ...

Az internetes kereskedelem, ahogy a címben is szerepel, egy kiváló lehetőség, de a sikerért ez esetben is sok mindent ...

Harminc évnyi csoda
A határmenti együttműködés lehetőségeiről
67 ezer euró támogatás érkezik
Webshopos távlatok
 

Misja Beno európai klubbajnok lett!

aa misja3217A múlt héten Salzburgban szervezték meg az Európai Klubbajnokságot, amelyen remekelt az olaszországi Hwarang team színeiben Misja Beno lendvai születésű, szlovén kétszeres taekwondo-bajnok.
Misja az összecsapások elején két vereséget szenvedett, de az azt követő három győzelem elegendő volt ahhoz, hogy a selejtezőkből továbbjusson. A folytatásban ismét kimagasló eredményeket ért el a lendvai versenyző: négy győzelemmel és egy vereséggel jutott a következő körbe.
A negyeddöntőben Misja legyőzte a macedóniai Eftimovot, míg az elődöntőben a német Daniel Stach volt az ellenfele, akitől az első összecsapáson vereséget szenvedett. Ebben a körben Misja az izgalmas, szoros mérkőzést 12:11-es győzelemmel zárta.
A döntőben Misja ellenfele a szerb Stojanović lett, aki ellen a második körben kiütéssel nyerte meg a mérkőzést, így a lendvai Misja Beno aranyérmes és európai klubbajnok lett! „Ez a győzelem taekwondo-karrierem csúcspontja, hiszen egy igen rangos versenyen sikerült ez a bravúr. Annak ellenére, hogy az összecsapások folyamán voltak megingásaim, akkor teljesítettem a legjobban, amikor igazán kellett. Nagyon örülök a győzelemnek, az európai klubbajnoki cím elnyerésének. Ebben az is közrejátszik, hogy a még nem véglegesen kikezelt vállsérülésemmel értem el ezt a nagy sikert” – mondta Misja.
MCSi Design