kiscim1218
 

A második játszmában dőlt el a meccs

aa rop45171Pénteken hazai közönség előtt játszotta az idény első hazai mérkőzését a Muránia harmadosztályú női röplabdacsapata Črna ellen. Biztatóan kezdték a mérkőzést a lendvai lányok, de az ellenfél hamar rendezte sorait és könnyedén, 25:12-re nyerte az első szettet. A következő játszmában sokkal kiélezettebb volt a játék: szinte az utolsó pontokig vezetett a fiatal lendvai felállás, majd a lendület alábbhagyott, ezzel az ellenfél élni tudott és gyorsan felzárkózott.
aa rop45172Az izgalmas véghajrában az vendégek összeszedettebben játszottak és 25:23-ra nyerték a menetet. Aztán a harmadik szett elején fej-fej mellett haladt a két csapat, de a vendégek hamar átvették a vezetést és 25:15-re simán húzták be a háromjátszmás győzelmet.
A felnőtt csapat mellett az utánpótláscsapatok is már javában versenyeznek a csoportselejtezőkben. A hétvégén az idősebb lányok léptek pályára Muraszombatban, s a ptuji fiatalok ellen 2:1-s győzelmet szereztek, majd a Kema Puconci ellen ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek el. Az ötcsapatos versenyben a lendvai Muránia a harmadik.
F.hm./hs
MCSi Design