kele
perec1
garas1
63. évfolyam
11. szám
Lendva 
2019. 03. 14.
kiscim1119

Szívben és lélekben magyarként megmaradni, ünnepelni, emlékezni, ápolni anyanyelvünket, kultúránkat, örökségünket, ...

„Ha erősen él bennünk egy szebb jövő reménye és képesek vagyunk egymásra támaszkodva nekirugaszkodni a megvalósításnak, ...

A multikulturális eszmeiségnek a jegyében két világpolgár képzőművész, Hundertwasser és Hasegawa jóvoltából, a Kelet és ...

Mivel nagyobb volt az elvárás a Lendva Európa Kulturális Fővárosa 2025 (EKF) projekt héttagú programtanácsától a ...

Szívben és lélekben
Harcolunk megmaradásunkért és anyanyelvünkért
Hundertwasser & Hasegawa Lendván
Feloszlatták az EKF programtanácsát
 

A Muravidékről szeretettel – Mariborban is

aa mariboriak2418A hét végén Mariborban folytatódott a Muravidékről szeretettel elnevezésű, élelmiszereket és gasztrotermékeket bemutató vásári-piaci vendégjárás, melyen a muravidéki kézművesek állíthatták ki termékeiket a Bence Marketing cég szervezésében.

A maribori főpiacon bemutatkozó nyolc standtulajdonos között ezúttal is akadt készételt (Horváték) és italokat (Tadina B.), mézet (Časar) és borászati készítményeket (Pannon-borászat) kínáló termelő, valamint két kevésbé ismert, egy természetes kozmetikumokat (Utroša K.) és egy muravidéki szárított specialitásokat tartalmazó ajándék-dobozkészítő (Sekereš N.) árus.

A maribori nonprofit alapú bemutatkozás hozadéka a piacon való folyamatos, egyéni standfoglalási elsőbbségi jog. A rendezvény fő hazai szponzora a Prekmurec Kft. volt.

MCSi Design