kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518

Pontosan harminc évvel ezelőtt, a csentei Petőfi Sándor Művelődési Egyesület létrehozását követően szinte azonnal ...

Hétfőn Szentgotthárdon negyedik alkalommal szervezték meg Szlovénia és Magyarország nagykövetségei, Szentgotthárd Város ...

A Hodos Községi Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség hétfői tanácsülésén első olvasatban tárgyalták a 2018-as évre ...

Az internetes kereskedelem, ahogy a címben is szerepel, egy kiváló lehetőség, de a sikerért ez esetben is sok mindent ...

Harminc évnyi csoda
A határmenti együttműködés lehetőségeiről
67 ezer euró támogatás érkezik
Webshopos távlatok
 

A Muravidékről szeretettel – Mariborban is

aa mariboriak2418A hét végén Mariborban folytatódott a Muravidékről szeretettel elnevezésű, élelmiszereket és gasztrotermékeket bemutató vásári-piaci vendégjárás, melyen a muravidéki kézművesek állíthatták ki termékeiket a Bence Marketing cég szervezésében.

A maribori főpiacon bemutatkozó nyolc standtulajdonos között ezúttal is akadt készételt (Horváték) és italokat (Tadina B.), mézet (Časar) és borászati készítményeket (Pannon-borászat) kínáló termelő, valamint két kevésbé ismert, egy természetes kozmetikumokat (Utroša K.) és egy muravidéki szárított specialitásokat tartalmazó ajándék-dobozkészítő (Sekereš N.) árus.

A maribori nonprofit alapú bemutatkozás hozadéka a piacon való folyamatos, egyéni standfoglalási elsőbbségi jog. A rendezvény fő hazai szponzora a Prekmurec Kft. volt.

MCSi Design