kele
perec1
garas1
62. évfolyam
38. szám
Lendva 
2018. 09. 20.
kiscim3818

A Muravidék idén is nagy kedvvel és szeretettel vett részt a Nemzeti Vágtán Budapesten. A Hősök terén ott voltak ...

Sabo Tatjana szeptemberrel harmadik igazgatói mandátumát kezdte a legnagyobb muravidéki kétnyelvű általános iskola, az ...

Múlt szerdán ünnepélyesen felavatták a kibővített gördeszkapályát Rédicsen, melynek kezdeményezője a gördeszkás papként ...

A Lendvai Kinológiai Egyesület a hétvégén sikeresen szervezte meg a CACIB Nemzetközi Kutyakiállítást és Versenyt, ...

Korzó-díj a Vágtán
Hiszek az oktatási rendszerben és a tanárokban 
Gördeszkapálya-avatás Rédicsen
Nemzetközi kutyakiállítás Lendván
 

A Muravidékről szeretettel – Mariborban is

aa mariboriak2418A hét végén Mariborban folytatódott a Muravidékről szeretettel elnevezésű, élelmiszereket és gasztrotermékeket bemutató vásári-piaci vendégjárás, melyen a muravidéki kézművesek állíthatták ki termékeiket a Bence Marketing cég szervezésében.

A maribori főpiacon bemutatkozó nyolc standtulajdonos között ezúttal is akadt készételt (Horváték) és italokat (Tadina B.), mézet (Časar) és borászati készítményeket (Pannon-borászat) kínáló termelő, valamint két kevésbé ismert, egy természetes kozmetikumokat (Utroša K.) és egy muravidéki szárított specialitásokat tartalmazó ajándék-dobozkészítő (Sekereš N.) árus.

A maribori nonprofit alapú bemutatkozás hozadéka a piacon való folyamatos, egyéni standfoglalási elsőbbségi jog. A rendezvény fő hazai szponzora a Prekmurec Kft. volt.

MCSi Design