kele
perec1
garas1
63. évfolyam
21. szám
Megjelenés:
2019. 05. 23.
kiscim2119

A szlovéniai magyar közösség legrangosabb magyar nyelvi versenye, a Petőfi Sándor Tanulmányi Verseny, melyen a ...

Hétfőn este nagy sajtóérdeklődés mellett zajlott le a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség (MMÖNK) 1. ...

Úgy gondolom, még tavaly vagy akár két hónappal ezelőtt sem áltatta magát azzal senki, hogy a Muravidék és a „szlovén ...

A lendvai könyvtárban múlt csütörtökön a Tudástér előadás-sorozat keretében Háy János író Kik vagytok ti? cím alatt ...

Versengő gondolatok
„Éket akarnak verni közénk…”
Trianon átka
Sajátos esztétikát is kidolgozott
 

Rejtvényfejtőink átvették a nyereményeket

aa rejtveny2019Húsvéti nagy keresztrejtvényünk nyerteseit múlt héten szerkesztőségünkben fogadtuk, ahol a nyereményt felajánló Kodila Húsüzem tulajdonosa, Kodila Janko adta át a nyereményeket a szerencséseknek. A fődíjat – 50 eurós értékű ajándékcsomag – Gyurkács Mária hármasmalmi olvasónk nyerte meg (felső képünkön Kodila Janko, Vörös Erzsébet, Gyurkács Mária, és Gaál Lajos).

– Nem szoktam megfejteni a keresztrejtvényt, most az egyszer mégis kitöltöttem és be is küldtem. És lám, kedvezett a szerencse! – mondta boldogan. Második nyertesünk Gaál Lajos Radamosból. Lapunk rendszeres olvasója elmondta, hogy ő viszont nagyon szereti a különféle rejtvényeket. Igaz, a Népújság keresztrejtvényét általában a lánya töltögeti ki, és a húsvéti nagy retvény is az ő érdeme, de ezúttal édesapja nevén küldték be a megfejtést. Családjukban egyébként már többeknek kedvezett a szerencse, így Lajost talán nem is érte váratlanul, hogy kisorsoltuk. A 30 euró értékű vásárlási utalványt a Kodila-üzletekben vásárolhatja le. Harmadik helyezettünk Vörös Erzsébet Dobronakról, aki 20 eurós Kodila-utalvánnyal gazdagodott. Erzsi rendszeres, hűséges olvasója lapunknak, aki szinte mindig megfejti a keresztrejtvényt, de csak ritkán küldi be a megfejtést. Ezúttal jól tette, hogy játszott. Fortuna rámosolygott, és a keresztrejtvény hozott valamicskét a konyhára. Játsszanak velünk a jövőben is!

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben