kele
perec1
garas1
63. évfolyam
33. szám
Megjelenés:
2019. 08. 16.
kiscim3319

Budincin a 20 évvel ezelőtti, 1999. augusztus 11-én bekövetkezett teljes napfogyatkozásra, e nem mindennapi és a ...

Soron következő ülését tartotta meg a Lendvai Galéria-Múzeum Tanácsa múlt csütörtökön. A napirenden a féléves munka- és ...

Galič József újra itthon vizsgálja és gondozza bátyja, Galič István lepkegyűjteményét – mely a közép-európai térség ...

Gomboc Dušan, az Arum igazgatója július 1-jén a Muraszombati Körzeti Bíróságnál csődeljárást kezdeményezett a cég ...

Nap, Hold és gyémánt
Nincs döntés sem az elnök, sem az alelnök esetében
Ma is a lendvai lepkeház felállítását tervezi
Az Arum csődje egy ágazat végét jelenti
 

Rejtvényfejtőink átvették a nyereményeket

aa rejtveny2019Húsvéti nagy keresztrejtvényünk nyerteseit múlt héten szerkesztőségünkben fogadtuk, ahol a nyereményt felajánló Kodila Húsüzem tulajdonosa, Kodila Janko adta át a nyereményeket a szerencséseknek. A fődíjat – 50 eurós értékű ajándékcsomag – Gyurkács Mária hármasmalmi olvasónk nyerte meg (felső képünkön Kodila Janko, Vörös Erzsébet, Gyurkács Mária, és Gaál Lajos).

– Nem szoktam megfejteni a keresztrejtvényt, most az egyszer mégis kitöltöttem és be is küldtem. És lám, kedvezett a szerencse! – mondta boldogan. Második nyertesünk Gaál Lajos Radamosból. Lapunk rendszeres olvasója elmondta, hogy ő viszont nagyon szereti a különféle rejtvényeket. Igaz, a Népújság keresztrejtvényét általában a lánya töltögeti ki, és a húsvéti nagy retvény is az ő érdeme, de ezúttal édesapja nevén küldték be a megfejtést. Családjukban egyébként már többeknek kedvezett a szerencse, így Lajost talán nem is érte váratlanul, hogy kisorsoltuk. A 30 euró értékű vásárlási utalványt a Kodila-üzletekben vásárolhatja le. Harmadik helyezettünk Vörös Erzsébet Dobronakról, aki 20 eurós Kodila-utalvánnyal gazdagodott. Erzsi rendszeres, hűséges olvasója lapunknak, aki szinte mindig megfejti a keresztrejtvényt, de csak ritkán küldi be a megfejtést. Ezúttal jól tette, hogy játszott. Fortuna rámosolygott, és a keresztrejtvény hozott valamicskét a konyhára. Játsszanak velünk a jövőben is!

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben