kele
perec1
garas1
63. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2019. 09. 19.
kiscim3819

Szombaton a radamosi Harangvirág Turisztikai Egyesület hímzőszakköre „Hímzésben őrizzük a magyar kultúránkat” cím alatt ...

A tavaly elkezdett új program és műsorterv szerint alakul az idei, 24. LindArt ifjúsági művésztelep munkája. Ez a ...

A göntérházi Jovanovič Nenad, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Neno a helyi általános iskola gondnoka. Az élete akkor ...

Vasárnap volt a göntérházi Csuka József 100. születésnapja, ő az első szépkorú a faluban, aki betöltötte ezt a szép ...

Kimagasló munkát végeznek
Szeptemberig a művészek otthona lesz Lendva
Életstílus, szenvedély, kincsvadászat
A munkának és a családnak élt egész életében
 

Eredményesen rajtoltak

sport rokada3719A hétvégén a muraszombati Diana szállóban rendezték meg az első szlovén keleti sakkliga idénynyitó versenyét. A lendvai Rokada Sakkegyesület eredményesen rajtolt, az első három fordulót egy vereséggel és egy győzelemmel, valamint egy döntetlennel zárta.  

Az első körben Žalec csapata volt a Rokada ellenfele, amely 3,5:2,5-re bizonyult jobbnak. A Rokadának Horváth Tamás egy pontot, míg Ivanec Dezider, Pukl Daniel és Gerenčer József fél-fél pontot szerzett. A második körben Šentjurt 3,5:2,5-re múlták felül a lendvai sakkozók. Győzni tudott Ivanec, Vidič Branko és Nerat Ivan, a győzelemhez Pukl fél ponttal járult hozzá. A hétvégi utolsó, harmadik körben a Fram csapatával vívott párharcok 3:3-as eredménnyel értek véget. Vidič megverte ellenfelét, Šolmajer, Ivanec, Pukl és Gerenčer pedig remizett.

A kilenccsapatos sakkliga első három fordulója után Maribor 2. csapata áll az élen, őket követi Celje és Fram, a negyedik a muraszombati Radenska Pomgrad 2. csapata, míg a hatodik helyen a Rokada áll. A következő két háromkörös fordulónak Ptuj lesz a házigazdája.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben