kele
perec1
garas1
64. évfolyam
21. szám
Megjelenés:
2020. 05. 28.
kiscim2120

Bizonytalanság és bizonyosság. Ezen kettősség határozza meg az életemet immáron húsz éve. Írhatnám, hogy nem hozott ...

A kormány koronavírus-csomagjának értelmében egyszeri támogatások kifizetésére kerül sor. Az állam egyszeri 150 eurós ...

Az egyetemeken, így a Maribori Bölcsésztudományi Kar Magyar Nyelv és Irodalom Tanszékén is távoktatás folyik március ...

A hagyományos tanítás elkezdése bizonytalan, de az érettségi vizsgák időpontja már ismert. A Lendvai Kétnyelvű ...

Járvány-jegyzet: Ráadásul valaki megállította az időt
Egyszeri szolidaritási támogatások
Hatékony ez a módszer is, de van hiányérzet
Június 1-jén írják az anyanyelvi esszét
 

McDonald’s Muraszombatban

aa mc45191A McDonald’s amerikai gyorsétteremlánc, a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű hálózata 2020. augusztus 10-ével gyorséttermet tervez nyitni Muraszombatban a BTC City bevásárlóközpontnál. Az ügyben Horvat Mitja, a bevásárlóközpont igazgatója sikeres üzleti tárgyalásokat folytatott az Alpe–Panon céggel, a McDonald’s hálózat szlovéniai franchise-jogainak tulajdonosával. Muraszombat Község ehhez kapcsolódóan már közzétette a város fejlesztési tervének módosítási javaslatát, ami tartalmazza a gyorsétteremre kiválasztott telket.

aa mc45192Ezzel pedig lezárulnak a több mint egyéves találgatások arról, nyit-e a McDonald’s gyorséttermet Muraszombatban. Ha az építési dokumentumok időben elkészülnek és az építkezéshez kedvező lesz a téli időjárás, akkor az első „Meki” a Muravidéken jövő augusztus 10-ig el is készülhet. Ez lesz a McDonald’s 21. gyorsétterme Szlovéniában.

A beruházás értéke mintegy 2,5 millió euró, melyet a BTC City valósít meg, a McDonald’s a létesítmény bérlője lesz. Muraszombatban standard gyorsétterem és McCafe várja majd a látogatókat, valamint autós McDrive kiszolgálás is lesz. A gyorsétteremben mintegy 50 új munkahely nyílik. A tervek szerint a gyorsétkezde a BTC City bevásárlóközpont épülete és a kínai étterem közötti telken épül fel, s az ígéretek szerint nem akadályozza majd a bevásárlóközpont megközelítését és nem nehezíti meg a parkolást sem.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben