kele
perec1
garas1
63. évfolyam
45. szám
Megjelenés:
2019. 11. 07.
kiscim4519

Az őszi idény egyik leggyengébb játékát mutatta a lendvai Nafta hazai közönség előtt, amely szombaton csalódottan ...

Szombaton az óvodás és iskolás lendvai gyerekek a szüleikkel Pohorjén gyalogtúráztak. Reggel indultak Lendváról, majd a ...

Október első hétvégéjén idén először rendeztek Budapesten Beatles-fesztivált. A Beatles Weekend Hungary 2019-nek két ...

A Dobronaki Kétnyelvű Általános Iskola és a Pártosfalvi Kétnyelvű Általános Iskola részt vett a Járd végig! – ...

Megszakadt a hazai győzelemsorozat: Nafta 1903 – Brda 2:2 (2:0)
Családi gyalogtúra Pohorjén
Pesti levelek: Színes lehetőségek a múltban és a jövőben
Járd végig! – muravidéki diákok kirándulása
 

McDonald’s Muraszombatban

aa mc45191A McDonald’s amerikai gyorsétteremlánc, a világ egyik legnagyobb ilyen jellegű hálózata 2020. augusztus 10-ével gyorséttermet tervez nyitni Muraszombatban a BTC City bevásárlóközpontnál. Az ügyben Horvat Mitja, a bevásárlóközpont igazgatója sikeres üzleti tárgyalásokat folytatott az Alpe–Panon céggel, a McDonald’s hálózat szlovéniai franchise-jogainak tulajdonosával. Muraszombat Község ehhez kapcsolódóan már közzétette a város fejlesztési tervének módosítási javaslatát, ami tartalmazza a gyorsétteremre kiválasztott telket.

aa mc45192Ezzel pedig lezárulnak a több mint egyéves találgatások arról, nyit-e a McDonald’s gyorséttermet Muraszombatban. Ha az építési dokumentumok időben elkészülnek és az építkezéshez kedvező lesz a téli időjárás, akkor az első „Meki” a Muravidéken jövő augusztus 10-ig el is készülhet. Ez lesz a McDonald’s 21. gyorsétterme Szlovéniában.

A beruházás értéke mintegy 2,5 millió euró, melyet a BTC City valósít meg, a McDonald’s a létesítmény bérlője lesz. Muraszombatban standard gyorsétterem és McCafe várja majd a látogatókat, valamint autós McDrive kiszolgálás is lesz. A gyorsétteremben mintegy 50 új munkahely nyílik. A tervek szerint a gyorsétkezde a BTC City bevásárlóközpont épülete és a kínai étterem közötti telken épül fel, s az ígéretek szerint nem akadályozza majd a bevásárlóközpont megközelítését és nem nehezíti meg a parkolást sem.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben