kiscim1118
 

A nőnap Domonkosfán ma is teltházas esemény

domonk nonap1018A Domonkosfai Kispályás Labdarúgóklub mára hagyományt teremtett az évente megtartott nőnapi rendezvénnyel. A szombat esti teltházas eseményen színes kultúrműsort, zenét, tombolát, egész családokat megszólító programot kínáltak. A hölgyeknek pedig egy-egy szál virággal is kedveskedtek.
A domonkosfai nőnapi műsor első fellépője és a jó hangulat megalapozója az Il Divji férfi vokálegyüttes volt. Az ismerős dallamokkal mindjárt belopták magukat a női szívekbe. A helyi kisiskolások és óvodások elmaradhatatlan fellépői a domonkosfai ünnepélyeknek, ezúttal énekkel, tánccal szólították meg az édesanyákat, akiknek szereplésük végén egy-egy tavaszi virágot is átadtak. A helyi Petőfi Sándor ME énekkara a gyerekekkel lépett színpadra, közös dallal kedveskedve a közönségnek. A folytatásban a péterhegyi művelődési egyesület mutatkozott be. Színjátszócsoportjuk egy rövidke komikus népi jelenetet adott elő, majd szlovén néptáncot jártak. A črešnjevci Peter Dajnko művelődési egyesület tamburacsoportja kellemes dallamokat hozott, majd a kultúrműsort az Il Divji csoport újbóli fellépése zárta, akik a folytatásban is gondoskodtak a jó hangulatról.
Az este megvendégeléssel, társalgással zárult. A rendezvényre a sali községből, illetve a környező településekről is érkeztek vendégek. A rendezvény ideje alatt a helyi hímzőasszonyok kiállítása is megtekinthető volt.
MCSi Design