kele
perec1
garas1
62. évfolyam
38. szám
Lendva 
2018. 09. 20.
kiscim3818

A Muravidék idén is nagy kedvvel és szeretettel vett részt a Nemzeti Vágtán Budapesten. A Hősök terén ott voltak ...

Sabo Tatjana szeptemberrel harmadik igazgatói mandátumát kezdte a legnagyobb muravidéki kétnyelvű általános iskola, az ...

Múlt szerdán ünnepélyesen felavatták a kibővített gördeszkapályát Rédicsen, melynek kezdeményezője a gördeszkás papként ...

A Lendvai Kinológiai Egyesület a hétvégén sikeresen szervezte meg a CACIB Nemzetközi Kutyakiállítást és Versenyt, ...

Korzó-díj a Vágtán
Hiszek az oktatási rendszerben és a tanárokban 
Gördeszkapálya-avatás Rédicsen
Nemzetközi kutyakiállítás Lendván
 

A nőnap Domonkosfán ma is teltházas esemény

domonk nonap1018A Domonkosfai Kispályás Labdarúgóklub mára hagyományt teremtett az évente megtartott nőnapi rendezvénnyel. A szombat esti teltházas eseményen színes kultúrműsort, zenét, tombolát, egész családokat megszólító programot kínáltak. A hölgyeknek pedig egy-egy szál virággal is kedveskedtek.
A domonkosfai nőnapi műsor első fellépője és a jó hangulat megalapozója az Il Divji férfi vokálegyüttes volt. Az ismerős dallamokkal mindjárt belopták magukat a női szívekbe. A helyi kisiskolások és óvodások elmaradhatatlan fellépői a domonkosfai ünnepélyeknek, ezúttal énekkel, tánccal szólították meg az édesanyákat, akiknek szereplésük végén egy-egy tavaszi virágot is átadtak. A helyi Petőfi Sándor ME énekkara a gyerekekkel lépett színpadra, közös dallal kedveskedve a közönségnek. A folytatásban a péterhegyi művelődési egyesület mutatkozott be. Színjátszócsoportjuk egy rövidke komikus népi jelenetet adott elő, majd szlovén néptáncot jártak. A črešnjevci Peter Dajnko művelődési egyesület tamburacsoportja kellemes dallamokat hozott, majd a kultúrműsort az Il Divji csoport újbóli fellépése zárta, akik a folytatásban is gondoskodtak a jó hangulatról.
Az este megvendégeléssel, társalgással zárult. A rendezvényre a sali községből, illetve a környező településekről is érkeztek vendégek. A rendezvény ideje alatt a helyi hímzőasszonyok kiállítása is megtekinthető volt.
MCSi Design