kele
perec1
garas1
63. évfolyam
29. szám
Megjelenés:
2019. 07. 18.
2919

Az 1945. július 9-éről 10-ére virradó éjszaka, 74 évvel ezelőtt internálták a muravidéki magyarságot Hrastovecre, ...

A Lendvai Kétnyelvű Középiskola július 11-én a színházban szervezte meg a szakmai és az általános érettségi ...

A Lendvai Gyógyfürdő eladási folyamata már egy éve tart. Az üzleti megállapodás megkötése ellenére a magyar ...

A Lendvai Íjászklub szombaton hatodik alkalommal rendezte meg az Íjászat határok nélkül történelmi íjászversenyt a ...

Mert magyar voltál, ezért…  Emlékezünk…
Magas arányban sikeresek voltak a diákok
A fennakadás most a koncessziós jog átvitele
Felszabadult küzdelem folyt a pályán
 

Őszinte együttműködés

Nem minden sóhaj és óhaj őszinte az üzleti berkekben a közös fellépést, a megjelenést illetően sem. Az együttműködést vállaló szereplőnek egyénileg is fel kell nőnie, be kell érnie ahhoz, hogy vállalni tudja a kihívások közös kezelését. Saját üzletében is egy bizonyos szintet kell megütnie, merészen, de racionálisan kell terveznie. S nem utolsósorban bizalommal és bizalmat keltően kell a csoporthoz csatlakoznia. Csak így lehet aztán közösen, de mindenkinek a saját területén magasabb hozzáadott értéket teremteni. A nem őszinte, nem szilárd alapú csatlakozás viszont visszahúzhatja a csoportot, kárt okozva a társaságnak. A csoport segít áthidalni a gondokat, segít a lehetőségeket feltárni, de egyenlően az egyenlők között. Potyautasként nem lehet együtt utazni a többiekkel…

A Muravidéken összeállt a vidék hét legjobb étel- és italkészítője, hogy a gasztronómiai ínyencségekkel és élményekkel egy újfajta élménykínálatot hozzon létre – a Mura mindkét oldaláról. A Gourmet over Mura projektet mint egy kulináris és élménykirándulást képzelték el a terv szövögetői, hogy így az eddig megszokott, főleg a tömeges termálturizmusra épülő turisztikai kínálaton kívül igényesebb képet, élményt nyújtsanak a látogatónak, aki így talán hajlandó lesz többet költeni, hosszabb ideig maradni. Várja őket a csoport, együtt, de egyben saját sikertörténetüket is írva.

Fontos ez, hiszen itt az idő, hogy a Muravidék a régión kívüli köztudatban is úgy jelenjen meg, ahogy megérdemli. Hogy felnézzenek rá, az értékeire!

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben