kele
perec1
garas1
63. évfolyam
33. szám
Megjelenés:
2019. 08. 16.
kiscim3319

Budincin a 20 évvel ezelőtti, 1999. augusztus 11-én bekövetkezett teljes napfogyatkozásra, e nem mindennapi és a ...

Soron következő ülését tartotta meg a Lendvai Galéria-Múzeum Tanácsa múlt csütörtökön. A napirenden a féléves munka- és ...

Galič József újra itthon vizsgálja és gondozza bátyja, Galič István lepkegyűjteményét – mely a közép-európai térség ...

Gomboc Dušan, az Arum igazgatója július 1-jén a Muraszombati Körzeti Bíróságnál csődeljárást kezdeményezett a cég ...

Nap, Hold és gyémánt
Nincs döntés sem az elnök, sem az alelnök esetében
Ma is a lendvai lepkeház felállítását tervezi
Az Arum csődje egy ágazat végét jelenti
 

Amikor a szelekció magától beindul

Ha csak itt helyben maradunk, láthatjuk, hogy új vezetőség nemcsak a községben állt fel, hanem egy szélesebb közeget érintő szervezetben is, a kisipari és vállalkozói kamaránál is. Egyikük esetében sem mindegy nekünk, hogy milyen irányt választanak, milyen célok elérését tűzik ki. A község a polgárok jólétének egyik meghatározó pillére feladatainak minőségi ellátásával. Hasonló a kamara is, hiszen a kisgazdaságok körülményeinek javítására törekszik, akik szolgáltatásukkal, munkájukkal a megrendelő, a fogyasztó elvárásait igyekeznek kielégíteni.

A nyitottság, az átlátható tevékenykedés, a barátságos ügykezelés, a pontos és minőségi munkavégzés nem csak erkölcsi erény, hanem fontos gyakorlati előny is. Az igazságtalan, a felületes, a külsőségekre alapozó megítélés nem lehet gyakorlat, a tapasztalat, a munkában való jártasság legyen a mérvadó. Hasonló állásponton van a kamara új vezetősége is, mely igyekszik a jövőben a szemléleten változtatni.

Minden vezető tudja, hogy a jó hírnevet a felvett munka, feladat pontos, időbeni és minőségi elvégzése építi megbízható, hozzáértő, szakmailag tapasztalt kivitelezővel. Ha ez megvan, a szelekció magától beindul, s a követők sem maradnak el. De az együttműködés se maradjon el, valamint a jó és tiszta viszonyokra törekvés.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben