kele
perec1
garas1
63. évfolyam
12. szám
Lendva 
2019. 03. 21.
kiscim1219

Bence Lajos költő, irodalomtörténész, publicista, lapunk munkatársa a nemzeti ünnep alkalmával Budapesten átvette a ...

A lendvai magyarság hagyományosan a Kossuth- és Széchenyi-emléktáblák előtt tisztelgett az 1848/49-es forradalom és ...

A központi márciusi nemzeti ünnepséget megelőzően Lendván kétoldalú tárgyalást folytatott Németh Zsolt, a magyar ...

Hétfőn a lendvai Bánffy Központban került sor Vas megye és a Muravidék közötti 2019. évi együttműködési megállapodás ...

József Attila-díjasunk
„Határon túlinak lenni egyfajta küldetés”
Nemec-Németh találkozó Lendván
Az élő kapcsolat folytatásáért  
 

Úszótanfolyam kezdőknek

vip32181988. augusztus 5-én, 30. szám

Lehet, hogy valaki az új lendvai fürdőt reklámozó kampányba sorolja az erről szóló írásokat, de nyugodt lélekkel állíthatjuk, nem erről van szó. Úszni tudni nem luxus, nem is felesleges sport, hanem adott esetben az élet megőrzését jelenti. Nem mindegy tehát, tudnak-e csemetéink úszni. Gondoljunk csak azokra a felnőttekre, akik kellemetlenkedve vallják be, hogy: én nem mehetek a mélyvízbe, mert hát sajnos nem megy az úszás. Az idén megnyílt lendvai fürdő vezetősége éppen ezért döntött úgy, hogy megszervezi a tanfolyamot.

Tekintettel arra, hogy Miran Dominko és Igor Sendlinger testnevelés szakos egyetemista abszolvensek egyben úszóedzők is, már a második váltással kezdték meg a munkát. Személyenként 15 ezer dinárba kerül a húszórás tanfolyam, de hogy ez jó beruházás, arra kár szót vesztegetni. Tehát mindazok, akik még nem tudnak úszni, jelentkezhetnek a lendvai fürdőn. Egy kis akarat, egy kis idő és jókedv, és még az idén vidáman szelhetik a hullámokat a tengeren is.

Szerző: Novak Császár Jolán
MCSi Design