kele
perec1
garas1
62. évfolyam
50. szám
Lendva 
2018. 12. 13.
kiscim5018

A muravidéki magyar szavalóverseny az általános iskolások és középiskolás diákok számára – melyet az idén is ...

Egy új tanácstag bekerülését kivéve változatlan a Hodos Község Magyar Nemzeti Önkormányzati Közösség Tanácsának ...

Szombaton a Hagyományok Háza (Budai Vigadó) adott otthont a Muravidékről érkező fellépőknek, hogy az ünnepváró adventi ...

A múlt héten megtartotta alakuló ülését Dobronak Község Tanácsa, amelyen megerősítették a 11 tanácstag és Kardinar ...

Szóljon a vers!
Egy új tanácstag, Roman Silvija maradt az elnök
Közösségünk megerősödve lépett a 21. századba
Eredményes és konstruktív munkát remél a polgármester
 

Úszótanfolyam kezdőknek

vip32181988. augusztus 5-én, 30. szám

Lehet, hogy valaki az új lendvai fürdőt reklámozó kampányba sorolja az erről szóló írásokat, de nyugodt lélekkel állíthatjuk, nem erről van szó. Úszni tudni nem luxus, nem is felesleges sport, hanem adott esetben az élet megőrzését jelenti. Nem mindegy tehát, tudnak-e csemetéink úszni. Gondoljunk csak azokra a felnőttekre, akik kellemetlenkedve vallják be, hogy: én nem mehetek a mélyvízbe, mert hát sajnos nem megy az úszás. Az idén megnyílt lendvai fürdő vezetősége éppen ezért döntött úgy, hogy megszervezi a tanfolyamot.

Tekintettel arra, hogy Miran Dominko és Igor Sendlinger testnevelés szakos egyetemista abszolvensek egyben úszóedzők is, már a második váltással kezdték meg a munkát. Személyenként 15 ezer dinárba kerül a húszórás tanfolyam, de hogy ez jó beruházás, arra kár szót vesztegetni. Tehát mindazok, akik még nem tudnak úszni, jelentkezhetnek a lendvai fürdőn. Egy kis akarat, egy kis idő és jókedv, és még az idén vidáman szelhetik a hullámokat a tengeren is.

Szerző: Novak Császár Jolán
MCSi Design