kele
perec1
garas1
64. évfolyam
3. szám
Megjelenés:
2020. 01. 23.
kiscim0320
 

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet gondozásában – a magyar zászló és címer emléknapjának megünneplésére – Ünnepi rajz- és esszépályázat jelent meg, amelyre várják a muravidéki érdeklődők jelentkezését. A pályázat teljes szövege a Nemzetstratégiai Kutatóintézet honlapján az alábbi linken érhető el: http://nski.hu/rajz-es-esszepalyazat-2020.htm.

 

 

hencida4519Az elmúlt évi sikeres versenysorozat nyomán a Hagyományok Háza ismét meghirdeti Hencidától Boncidáig című élőszavas mesemondó versenyét. A verseny minden 18 év feletti számára nyitott. Az intézmény a felnőtteknek szóló népmesemondó versenyre azokat a jelentkezőket várja, akik improvizatív módon, élőszóban adják elő az általuk választott magyar népmesét. Jelentkezni 2019. december 31-ig a Hagyományok Háza honlapján található jelentkezési lap kitöltésével lehet. A verseny fordulóit 2020-ban tartják.

Az idei jelentkezés alapján a Hagyományok Háza a területi fordulókat február és május között szervezi meg, majd a továbbjutók a júniusi, Hetedhét Hatvan Népmesefesztiválon találkoznak.

Információk: https://hagyomanyokhaza.hu/hu/node/3954

Ön vagy szerette sérelmet szenvedett pszichiátriai kezelése során?

Ne hagyja annyiban!
Tegyünk valamit, hogy másokkal ugyanez már ne történhessen meg!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány
Cím: 1461 Budapest, Pf.: 182.
Telefon: 06-1- 342-6355, 06-70-330-5384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.emberijogok.hu

Minden információt bizalmasan kezelünk.

 

Ha gyermeke „tanulási probléma” vagy „viselkedési rendellenesség” miatt pszichiátriai szereket szed, és úgy érzi, hogy a gyermek állapota semmit sem változott vagy rosszabbodott emiatt, keresse az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítványt. Az alapítványtól ingyenes tájékoztató kiadvány is kérhető a hiperaktivitás témájában.

Cím: 1461 Budapest, Pf.: 182.
Telefon: 06 (1) 342-6355, 06-70-330-5384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: www.emberijogok.hu
Minden információt bizalmasan kezelünk!

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben