kele
perec1
garas1
62. évfolyam
28. szám
Lendva 
2018. 07. 12.
kiscim2818
 

Pályázati felhívás

A Muravidéki Magyar Rádió pályázatot hirdet újságírói munkakör betöltésére határozatlan időre, 6 hónapos próbaidővel a Muravidéki Magyar Rádió szerkesztőségébe.

A pályázóknak a következő feltételeknek kell eleget tenniük:

- egyetemi végzettség, vagy második bolognai szint

- a magyar és a szlovén nyelv aktív tudása

- B kategóriás jogosítvány

- számítógépes alapismeretek – szövegszerkesztő és táblázatkezelő (igazolás nélkül).

 

A jelentkezők kötelező hangpróbán vesznek részt.

 

A pályázók az önéletrajzukat az igazolásokkal együtt a következő címre küldjék: RTV Slovenija, kadrovska služba, Kolodvorska 2, 1550 Ljubljana. A borítékra írják rá: „za razpis novinar poročevalec”.

 

A pályázatok beadási határideje: 2018. július 27.

 

Bővebb információval a 041-713-483-as telefonszámon szolgálnak.

Napsütés, hideg ital, jó foci, haverok, lazulás, bulizás... ezt kínáljuk mindazoknak, akik idén is ellátogatnak a dobronaki focitornára, ahol érdekes meccsek  és jó szórakozás várható, este pedig a What’sUpCi zenekara gondoskodik majd a jó hangulatról. Gyere, erről nem maradhatsz le!

Hol: a dobronaki focipályán

Mikor: 2018. július 14-én, 10.00 órai kezdettel

A csapatok jelentkezését a következő számon várjuk: 031-253-834 (Attila)

Az MMÖNK Választójog Odaítélésére Meghatalmazott Bizottsága felhívja azokat a magyar nemzetiségű szlovén állampolgárokat, akik az országgyűlési választásokkor nem szerepeltek a nemzetiségi választói névjegyzéken, de korábban már szerepeltek rajta, hogy erről értesítsék az illetékes bizottságot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen vagy a 02/578-87-13-as telefonszámon.

Bővebben...

Kedves Hallgatók!
A Maribori Egyetem Magyar nyelv és irodalom oktatási programja az egyetlen magyar nyelven végezhető stúdium Szlovéniában. A programon kívül lektori órákra is van lehetőség mindazok számára, akik már tudnak magyarul, és azoknak is, akik most szeretnék megtanulni ezt a „különleges” nyelvet. Azokat az érdeklődőket szólítjuk meg, akik tisztában vannak a többnyelvűség és a multikulturalitás többletértékeivel. A magyar nyelvet beszélőknek további nyelvi kompetenciafejlesztést nyújt, a más anyanyelvűeket pedig arra ösztönzi, hogy minél jobban megtanuljanak egy újabb – más típusú, más nyelvcsaládba tartozó – nyelvet. A Lektorátus a hallgatókat a mobilitásra is motiválja, elsősorban ERASMUS kereteken belül.

Bővebben...

MCSi Design