kiscim1118
 

Felhívjuk a magyar állampolgársággal is rendelkező tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az április 8-ra kitűzött magyar országgyűlési választásokon való részvételhez március 24-ig lehet regisztrálni. A regisztrációt online is meg lehet tenni (www.valasztas.hu), de igény esetén a Főkonzulátus is segítséget nyújt a nyomtatvány kitöltésében.

bga4917A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. idén a külhoni igényeknek megfelelően a szokásosnál korábban ismertette 2018. évi pályázatait, melyeket a múlt héten Pozsonyban mutatott be Erdélyi Rudolf, a BGA Zrt. vezérigazgatója és Czibula Ádám, a BGA Zrt. felvidéki intézményének vezetője.

Bővebben...

Kedves Néptánckedvelő!
Itt a lehetőség arra, hogy csatlakozz a lendvai MNMI által tizenkilenc évvel ezelőtt alapított
Muravidék Néptáncegyüttes
utánpótlás-csoportjához.

Bővebben...

Kedves Hallgatók!
A Maribori Egyetem Magyar nyelv és irodalom oktatási programja az egyetlen magyar nyelven végezhető stúdium Szlovéniában. A programon kívül lektori órákra is van lehetőség mindazok számára, akik már tudnak magyarul, és azoknak is, akik most szeretnék megtanulni ezt a „különleges” nyelvet. Azokat az érdeklődőket szólítjuk meg, akik tisztában vannak a többnyelvűség és a multikulturalitás többletértékeivel. A magyar nyelvet beszélőknek további nyelvi kompetenciafejlesztést nyújt, a más anyanyelvűeket pedig arra ösztönzi, hogy minél jobban megtanuljanak egy újabb – más típusú, más nyelvcsaládba tartozó – nyelvet. A Lektorátus a hallgatókat a mobilitásra is motiválja, elsősorban ERASMUS kereteken belül.

Bővebben...

MCSi Design