kele
perec1
garas1
64. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2020. 10. 22.
kiscim4220
 

Újdonságok a muravidéki fürdőkben

terme25163A nyári rendezvényekről, újdonságokról szólt sajtótájékoztatóján Magdič Igor, a Sava Hotels Resorts muravidéki gyógyfürdőinek végrehajtó igazgatója a Terme 3000 fürdőben. A fürdők különböző eseményekkel igyekeznek minél több vendéget vonzani magukhoz minden célcsoportból: gyerekeket, felnőtteket, szépkorúakat.
A Sava Hotels Resorts csoporthoz tartozó muravidéki gyógyfürdők a nyár folyamán élménykonyhával tarkítják a kínálatot, ami muravidéki ételkülönlegességek szabadtéri készítését jelenti. Az ételekhez helyi nyersanyagokat használnak fel, s belőlük miniuzsonnák készülnek a medencék melletti strandon. Az ételeket a Lendvai Terme, a Banovci Terme, a Terme 3000 és a Radenci Terme, valamint a Ptuji Terme szakácsmesterei készítik el a vendégek előtt. Az élménykonyhának terme25161vándorkonyha jellege lesz, az útját Moravske Toplicén kezdte el muravidéki, prlekijai és stájer ételkülönlegességekkel. A konyha Lendván július 2-án szerepel.
A zenés-táncos-társalgási rendezvények gazdagításába Moravske Toplicén besegít a helyi TIC és Moravske Toplice Község is.
MCSi Design