kele
perec1
garas1
62. évfolyam
24. szám
Lendva 
2018. 06. 14.
kiscim2418
 

Elő a kreativitással!

marketing47171Erre kívánta buzdítani a Lendvai Turisztikai és Fejlesztési Közintézetben egybegyűlt fiatal közönséget három hazai szakember: Bagola Aljoša szlovén „marketingguru”, közismert szakember, aki újszerű reklámjaival több neves nemzetközi díjat is nyert. Az egybegyűlteknek főleg a hatásos, ütős reklámokról, ezek megvalósítási szempontjairól beszélt. Bagolán kívül két lendvai fiatal szakember, Kutnjak Nino és Horváth Áron osztotta meg a tudását arról, hogyan készüljön a figyelmet felkeltő reklámtermék. Kutnjak a Facebook üzleti-reklámozási lehetőségeiről beszélt, míg Horváth a videótartalmak elkészítéséről tartott érdekes előadást.
marketing47172Az előadások mindegyike a marketingről, a reklámozás céljairól, alapjairól tartalmazott hasznos tudnivalókat, valamint arról, milyen szempontoknak kell megfelelnie a kiválasztott célközönség számára készült reklámoknak. A dolog nem egyszerű, nem is olcsó, de fontos befektetés. Tehát elő a kreatív ötletekkel, elképzelésekkel! – hangzott el.
A múlt csütörtöki előadás az ifjúsági program második eseményeként valósult meg az „Új kihívásokat keresel?” című program keretében a fiatal vállalkozók, induló vállalkozók, állást keresők számára. A következő eseményt, egyben a projekt zárórendezvényét december elején tartják, amikor a résztvevők egy budapesti kiránduláson vehetnek részt, amelynek keretében egy coworking központot és üzleti inkubátort látogatnak meg.
MCSi Design