kele
perec1
garas1
63. évfolyam
12. szám
Lendva 
2019. 03. 21.
kiscim1219
 

Az Elizabeta szálló új neve: Hotel Cubis

elizabeta3118Elkezdődtek a felújítási munkálatok az immár húszéves Elizabeta szállón Lendva központjában. A Sicom Invest, a szálloda új tulajdonosa úgy tervezi, hogy a felújított 24 szoba, az étterem és a kisebb konferenciaterem a szükséges információs technológiával már augusztusban a vendégek rendelkezésére áll. A szálloda új neve Cubis lesz.

Az Elizabeta szálloda felújításának megszervezésével a Sicom Invest cég (Brezovnik Sandi, Ukrajna tiszteletbeli konzuljának tulajdona) Kegelj Alešt, a Banovcin működő Sončna hiša (Napház) butikszálloda vezetőjét bízta meg. A március 1-jén mintegy 490 ezer euróért megvásárolt idegenforgalmi létesítmény szinte teljes felújítása július elején kezdődött el, s a tervek szerint augusztusban be is fejeződik. A szálloda új nevet kap, a jövőben Hotel Cubis név alatt találják meg a vendégek.

A szálloda főleg az átutazó vendégek, üzletemberek igényeihez igazodik, de igyekeznek a többi vendég igényeinek is megfelelni. A szállodában húsz férőhelyes konferenciaterem is lesz a teljes információs felszerelés biztosításával. Új felszerelést és felújított vezetékeket kapnak a különböző szobák, az étterem a központi helyiséggel és a terasz. Szükség szerint rendezik a szálloda környéket is. A befektetők célja kielégíteni a korszerűség iránti igényeket, de megmaradni „hazaiasnak”, hogy minden vendég jól érezze magát a Cubis szállodában. A hotel megnyitója augusztusban várható. A szálloda – mely már most munkatársakat keres – vezetője Filipič Urška lesz, szintén a Sonča hiša szállóból, akivel a turizmus fejlesztése kapcsán tárgyalt már Lendva Község is.
MCSi Design