kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

A Muravidék legjobb vállalatai 2017

murvallk43182A Vestnik muravidéki hetilap és a Muravidéki Gazdasági Kamara idén is kiosztotta a Muravidék legjobb vállalata 2017 díjat. A régió legkiemelkedőbb vállalata a Carthago cég lett Odrijáncról, a legígéretesebb pedig a lendvai Martmetal Kft. Lendváról.

murvallk43181A vállalatok eredményei a hét kategóriában: a legjobb mikrovállalat a csomagolóanyagokat gyártó Miniplas Kft. lett Muraszombatból, a kisvállalatok közül a díjat a renkóci Paradajz Kft. kapta, a középnagyoknál pedig a Radgonske gorice pincészetet díjazták. Az értékelő bizottság szerint a nagyvállalatok közül az odrijánci Carthago lakóautókat gyártó cég bizonyult a legjobbnak. A Vestnik olvasóinak szavazatai alapján pedig a legmagasabb helyezést a fémszerkezeteket gyártó žižki KIT Kft. szerezte meg. A foglalkoztatás szempontjából első helyre a Gornja Radgona-i Elrad International elektromos kapcsolókat gyártó cég került. A bizottság a legígéretesebb fiatal vállalatnak pedig a fémszerkezeteket gyártó lendvai Martmetal Kft.-t választotta.

murvallk43183A Muravidéken egyre nagyobb az önbizalom, ami a sikeres vállalkozásoknak is köszönhető, ezért helyes, hogy ezek kiemelt figyelmet kapnak – mondta Uroš Hakl, a Muraszombati Tájékoztatási Vállalat igazgatója a díjkiosztón október 16-án, melyen jelen volt Dejan Židan, a parlament elnöke és Aleš Cantarutti, a Gazdaságfejlesztési és Technológiai Minisztérium államtitkára. Grah Robert, a Muravidéki Gazdasági Kamara igazgatója felszólalásában a beruházók egyre nagyobb érdeklődéséről szólt, s azt tapasztalják, hogy egyre nő a hazai befektetők száma is.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben