kele
perec1
garas1
64. évfolyam
32. szám
Megjelenés:
2020. 08. 13.
cimlap
 

Lek – az idei év legkiválóbb foglalkoztatója

lek50192A MojeDelo.com foglalkoztatási portál a munkáltatók tekintélyét is méri. Idén a legkiválóbb foglalkoztató címet – immár másodszor – a Sandoz Csoporthoz tartozó Lek vállalat nyerte el, a kutatást a svéd Universum Global társasággal együtt bonyolították le. A felmérésben több mint 19 ezer alanyt szólítottak meg, köztük az akadémiai és az üzleti világ szakértőit, de diákokat is. A felmérés szempontjai többek közt ezek voltak: a munkáltatók ismertsége, a potenciális munkavállalók szimpátiája, asszociáció a foglalkoztató cég nevének hallatán.

lek50191A 2019-es legkiválóbb foglalkoztató díjának ünnepélyes átvételén a Lek igazgatóságának tagja, Butenko Černe Ksenija kifejtette: – A kitüntetés felelős munkáltatói gyakorlatunk elismerése. Ezt a több üzleti változás során a Lekben nem csak megőrizni sikerült, hanem frissíteni és továbbfejleszteni is. Ez egy olyan elismerés, amely bizonyítja, hogy a Novartis a munkatársai részére ihletet és tudást adó környezetet biztosít. A Lek dolgozói a dinamikus, etikus és megbízható gyógyszeripari cég tekintélyének megőrzésében elkötelezték magukat – emelte ki.

lek50193A cég az egyetemi hallgatók között elvégzett felmérés alapján is az első helyre került a legkiválóbb foglalkoztatók listáján – áll a cég sajtóközleményében.

A Novartis csoporthoz tartozó Lek Lendván is működtet üzemet, termelési programja a klavulánsav gyártása és a szilárd termékek csomagolása. Foglalkoztatottjaik száma 420 személy körül mozog.

 

 

MCSi Design