kele
perec1
garas1
64. évfolyam
13. szám
Megjelenés:
2020. 04. 02.
kiscim1320
 

A Lendva környéki kisiparosok éves találkozója

kisipar5119A Lendvai Területi Kisipari és Vállalkozói Kamara múlt pénteken tartotta meg tagjainak éves találkozóját, amelyen ünnepélyes keretek között kiosztották a 10, 20, 25, 30 és 35 éves tevékenységért járó jubileumi elismeréseket. Az összejövetelen jelenlévő kisiparosokat és vállalkozókat Koren Marjan, a kamara elnöke köszöntötte, majd kiemelte: a kamara büszke tagjaira, akiket az üzleti környezet többször próbára tesz, de még mindig van annyi erejük és kitartásuk, hogy a tevékenységüket nem adják fel, sőt, kiemelkedő eredményeket képesek elérni. A kamara ebben a szolgáltatásaival mindig segítségükre lesz – tette hozzá. A Lendvai Területi Kisipari és Vállalkozói Kamara idén teljesen felújította irodahelyiségeit, valamint megvásárolta az egykori házasságkötőtermet, ahol különböző műhelymunkákat és előadásokat szerveznek majd.

 

 

Tízéves tevékenységükért elismerést kaptak: Dogar Martin autószerelő Gornja Bistricáról, Ferenčak Sonja és Ferenčak Ferenc fuvarozó Odranciról, a Hb Kft. Žižkiről és Utroša Mirjana vendéglős Cserencsócról. A 20 éves munkásságáért elismerésben részesült a Dening Kft. Lendváról és Frančič Marija könyvelési kft.-je Lendváról. 25 éves tevékenységért tizenhárom vállalkozó vehetett el oklevelet: Bela Jože készülékjavító Hídvégről, Gaberšček Dejan fuvarozó Alsólakosból, Graj Ignác asztalos Srednja Bistricáról, Hack József VTH Kft.-je Dobronakról, Horvat Tibor fuvarozó Gyertyánosból, Kósa Teréz fodrász Dobronakról, Kovačič Jožef Trgo Keram Kft.-je Hosszúfaluhegyről, Magyar Aranka fodrász Alsólakosból, Slavinec Darko autóbuszos fuvarozó Lendváról, Špilak Milan autószerelő Tornisáról, a Miracolo Számviteli Kft. Cserencsócról, a GP Vigrat Kft. Csentéből és Žalik Boris vegyesboltos Renkócról. 30 éves tevékenységéért elismerés járt Bánutai Eva Marija vendéglősnek (Kančal vendéglő), Čeh Jožef vendéglősnek (Studenec vendéglő) és Gyurica Štefan fotósnak Cserencsócról. 35 éves kisipari és vállalkozói tevékenységéért Žižek Dragica fodrászata kapott elismerést Hotizáról.

Az idén 50. jubileumát ünneplő Szlovén Kisipari és Vállalkozói Kamara Vendéglátóipari és Turizmus Szekciója Bánutai Eva Marija lendvai vendéglőst 30 éves tevékenységéért külön elismerésben is részesítette. Az elismeréseket Koren Marjan, a lendvai területi kamara elnöke és Gomboc Sandra alelnök, valamint a szekcióvezetők osztották ki.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben