kiscim1618
 

A Huzimec pincében vették át a nyereményt

huzimec1917Húsvéti keresztrejtvényünk három szerencsés nyertesének kedden délután Lendván a Huzimec Bioborászat hangulatos pincéjében gratulálhattunk. Horvat Tibor Muraszombatból 3 főre szóló vendéglátást, Császár Dezső Petesházáról 2 főre szóló vendéglátást nyert és vehetett át a felajánló, Huzimec Bioborászat tulajdonosaitól, Ilonától és Zoltántól.
Az utalványokhoz a szerencséseknek Tomka Tibor, a Népújság igazgatója és Király M. Jutka, a lap felelős szerkesztője is gratulált Népújság-ajándékkal. Kedves vendéglátóink, Huzimec Zoltán és felesége, Ilona pedig egy rögtönzött borkóstolóval is megleptek minket, a hangulat megelőlegezte a nyeremény valódi értékét.
Horvat Tibor a nyeremény kapcsán így nyilatkozott lapunknak. – Rendszeres olvasója vagyok a Népújságnak már huszonvalahány éve. Előbb odahaza olvastuk, aztán Muraszombatba költöztünk és azóta oda járatjuk a lapot. Ahogy megrendeltem, már az első évben nyereménykirándulást kaptam, aztán később újabb kirándulást nyertem, majd egy kerékpárt és rengeteg könyvet az évek folyamán. Megmondom őszintén, néha elfelejtem beküldeni a kisebb keresztrejtvényt, de a karácsonyit és a húsvétit mindig beküldöm. Igazából nem is lepődtem meg, amikor kisorsoltak – mondta viccesen Tibor, majd hozzáfűzte, nagyon örül a nyereménynek.
Császár Dezső a kétszemélyes vendéglátás boldog tulajdonosa lett. – Nagyon örülök, hogy végre a Népújságban is sikerült egy nyereményt kapnom. Már gyermekkorom óta az olvasójuk vagyok, még a szüleim rendelték meg még a lapot, és azóta heti szinten az egész család átböngészi. Én pedig keresztrejtvény-megszállott vagyok. Különösen szeretem a magyar keresztrejtvényt. Igaz, ezt most a feleségem küldte be, de ő már akkor úgy érezte, még mondta is, hogy ez most nyertes lesz – mondja, és lám, sikerült: Gratulálunk!
Fődíjasunk, Csondor Margit Radamosból 5 főre szóló vendéglátást tudhat magáénak. Mivel az átadáson nyertesünk nem tudott részt venni, így nyereményét szerkesztőségünkben veheti át, neki akkor fogunk gratulálni.
MCSi Design