kele
perec1
garas1
62. évfolyam
25. szám
Lendva 
2018. 06. 21.
kiscim2518
 

Gyermekoldal - élvezd a szünidőt!

gyerek ovis28172Kedves gyerekek!
A vakáció a legjobb része az egész évnek, hiszen ilyenkor más dolgotok nincs is, mint élvezni a szabadidőt. Ezt az 1. Számú Lendvai KÁI-ból Ališa is biztosan így gondolja, hiszen ő még verset is írt a várva várt vakációról, olvassátok el! Oldalatokat ezen kívül az 1. Számú Lendvai KÁI és a 2. Sz. Lendvai Óvoda rajzai díszítik, illetve a pártosfalvi óvodából érkezett egy kis írás, melyben a kisiskolások az elsősökkel és az iskolával ismerkedtek.
 
Találkoztunk a Pártosfalvi KÁI elsőseivel
gyerek ovis28171Óvodánknak nagyon jó az együttműködése a Pártosfalvi KÁI-val. Ebben az iskolaévben több alkalommal is igénybe vettük a tornatermüket, a sportpályájukat különböző tevékenységekre.
Az utolsó találkozásunk viszont egészen más céllal valósult meg: a kisiskolásokkal meglátogattuk az elsősöket és a tanítónőjüket. Szerettük volna ezzel a találkozással megkönnyíteni a gyerekeknek az óvodából az iskolába való átlépést. A gyerekek és a tanítónők egy nagyon érdekes és izgalmas tanórával készültek nekünk, illetve be is kukucskálhattunk a gyerekek iskolatáskájába, amiben meglepetésünkre nem csak tanszereket, de játékokat is találtunk.
Az iskolacsengő vetett véget a látogatásunknak, elbúcsúztunk vendéglátóinktól. Megköszöntük nekik, hogy ott lehettünk velük, valamint meghívtuk őket egy játszóórára az óvodánkba.
Koroša Pantović Bernarda óvónő
 
 
gyerek lebar2817
Vakáció
Hurrá, itt van, amire mindenki vár!
Táskák, könyvek, füzetek a sarokban már,
Mert végre itt a nyár!
Zsong és bong az egész osztály,
A tanároknak a hajuk feláll.
Az osztályban az összes gyerek
Vakációra vár.
Pihennek a tanárok,
Nyaralnak a diákok.
Mindannyian szeretjük és élvezzük
A vakációt!
Lebár Gor Ališa, 4.b
 
 
gyerek sakac2817
Sakač Luka, 1. Számú Lendvai KÁI, 4.a
 
 
gyerek baci2817
Bači Zsófia, 1. Számú Lendvai KÁI, 4.a
 
 
gyerek kramberg2817
Kramberger Maja, 5 éves
 
 
gyerek soldat2817
Soldat Iza, 5 éves
MCSi Design