kiscim1718
 

Hasznos díjak, boldog nyertesek

nyertes0218Karácsonyi keresztrejtvényünk nyertesei idén a Hungarikum üzletlánc vásárlási utalványaival gazdagodtak. Hétfőn délután Lendván a Tomšič utcai Hungarikum Marketben az üzletlánc vezetője, Magyar János adta át a nyerteseknek a díjakat.
Képünkön nyerteseink, Herman Nika, Soós Vilmos és Bedő Margit, jobbról pedig Magyar János, a Hungarikum üzletlánc tulajdonosa.
Első díjazottunk – Bedő Margit Kótból – gyakorlott keresztrejtvényfejtő, számára nem okoznak túl nagy fejtörést a feladványaink. Szinte perceken belül ér a végére a rejtvényeknek, rendszeresen be is küldi a megfejtéseket, így több könyvutalvánnyal gazdagodott már az idők folymán. Egy cseppet sem lepődött meg, amikor meglátta nevét a kisorsoltak között. – Hogy őszinte legyek, megéreztem, hogy ki fognak sorsolni, még mondtam is a férjemnek, hogy figyelje csak meg, a nevem benne lesz az újságban. És így is lett. Amikor a postás meghozta a lapot, azonnal fellapoztam, és láttam, hogy valóban ott áll a nevem. Már törént velem hasonló, hogy megéreztem dolgokat, de arra azért nem számítottam, hogy ráadásul a fődíjat kapom. Nagyon örülök a nyereménynek, igazán hasznos díj. Nagyon köszönöm mindenkinek! – fejezte ki háláját Margit, majd hozzáfűzte, hogy nem csak a rejtvényekért rajong, de a Népújság hűséges olvasója is. Szerencsés nyertesünk a Hungarikum üzletlánc bármely boltjában beválthatja az 50 eurós vásárlási utalványt.
 
A második díj, a 30 eurós utalvány Göntérházára került Soós Vilmoshoz, aki szintén boldogan vette át a nyereményt. – Nagyon szeretem a keresztrejtvényt, rendszeresen kitöltöm az újságban, de legtöbbször nem küldöm be. Ezt a nagy keresztrejtvényt viszont, úgy gondoltam, mégiscsak beküldöm. Meg is lepődtem nagyon, amikor megláttam, hogy kisorsoltak. Még soha életemben nem nyertem semmit, ez az első alkalom, és nagyon örülök a nyereménynek – mondta el Vilmos, aki azt még hozzáfűzte, hogy a keresztrejtvényt általában egyedült töltögeti ki, de annak is örül, ha akad hozzá társasága.
Harmadik díjazottunk egy tizennégy éves lány, aki már most rendszeres keresztrejtvényfejtő, Hermán Nika Felsőlakosból nem csak magyar, de szlovén nyelven is szeret töltögetni. A 20 eurós vásárlási utalvány fiatal tulajdonosa még nem tudja, mire fogja elkölteni a nyereményt. – Nagyon meglepődtem, amikor megláttam az újságban, hogy kisorsoltak. Nem gondoltam volna, hogy erre van esély. Igaz, hogy eddig még soha nem is küldtem be a megfejtéseket, ez volt az első alkalom, és éppen ezért érzem magam nagyon szerencsésnek. A szüleim viszont már többször nyertek valamit, és ők is nagyon örültek, hogy nekem is sikerült – mondta Nika, aki elmondása szerint a rejtvényekkel általában könnyen megbirkózik. A nyeremények átvételét követően még sor került egy újévi koccintásra, könnyed beszélgetésre, de egy-két vicc is elcsattant zárásként. Nyerteseink akár azonnal be is válthatták nyereményüket.
 
MCSi Design