kele
perec1
garas1
64. évfolyam
47. szám
Megjelenés:
2020. 11. 26.
kiscim4720
 

Díjkiosztó gála Lenti Város Napján

aa lenti0120Szombaton szentmisével és a művelődési házban szervezett díjkiosztóval ünnepelték Lenti várossá nyilvánításának 41. évfordulóját.

Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi érsek a szülőföld szeretetét, a közösséghez tartozás fontosságát emelte ki ünnepi prédikációjában. Horváth László, Lenti polgármestere pedig a ma is folyó beruházások és a fenntartható jólét reményében kívánt mindenkinek boldog újesztendőt. Benkő Tibor honvédelmi miniszter a biztonságérzet és a védettség fontosságát hangsúlyozta, mely a határok közelsége miatt érzékeny dolognak számított a múltban, és még ma is az.

A díjkiosztón Kovács Zoltán gyógypedagógus, fotós, a helyi települési értéktár elnöke a Lenti Városért díjat vehette át, Német-Baksa Judit könyvtárigazgató a Lenti Város Közművelődéséért Díjat, Bazsika Katalin védőnő pedig a Lenti Város Egészségügyéért Díjat. Sportdíjat kapott Rábel László, ifjúsági sport díjat pedig a 8. osztályos Szabó Júlia. A gazdasági díjat a LAN-TEL-KER Kft., a közösségi életért járó díjat a 362. sz. Szent Mihály Cserkészcsapat kapta, a szociális díjat pedig Lengyel Marianna élelmezésvezető vehette át. 

MCSi Design