kele
perec1
garas1
64. évfolyam
20. szám
Megjelenés:
2020. 05. 21.
kiscim2020
 

„Mit csináljak?” karantén-tippek

ifi17201Unatkozol, már nincs új ötleted, hiányoznak a barátaid, a Facebook, az Insta és a TikTok is már unalmas? Találj ki valami újat! Csinálj olyasmit, amit korábban nem szoktál. Ehhez adunk nektek egy-két ötletet, és talán inspirációt.

Csak a vicc kedvéért sajátíts el valami készséget, amire valószínűleg sosem lesz szükséged. Például gyakorold a zsonglőrködést minimum három labdával, tanulj be egy táncot videoklip alapján.

Vagy fogj össze a barátaiddal, készítsetek el egy közös videót, ez lehet zenés, táncos, szavalós, vágjátok össze az anyagot és osszátok meg a közösségi oldalon.

Vezess karanténnaplót: évek múlva (talán) izgalmas lesz visszaolvasni.

Készíts listát az összes bosszantó teendőről, amiket már régen el kellett volna végezned. Tűzd ki a faladra, aztán állj neki a megvalósításnak – naponta egyet csinálj meg! Ahogy a listából egyre többet kipipálsz, egyre jobban fogod érezni magad.

Nézz meg néhány olyan filmet, amit normális körülmények között sosem választanál. A lényeg, hogy kilépj a komfortzónádból és adj esélyt a más jellegű alkotásoknak is.

Fedezd fel a YouTube legfurább tutorial videóit. Hidd el, kimeríthetetlen a választék. Készíts saját videót!

Ha van valamilyen háziállatod, taníts meg neki egy trükköt. Egy kutyával vagy egy macskával könnyebb dolgod lesz, de ki mondta, hogy az aranyhalad, a teknősöd vagy a hörcsögöd nem idomítható? – erre is rengeteg példát találsz a YouTube videótengerében.

Nézz körül a könyveid között, és vegyél egy olyat a kezedbe, amit félbehagytál: olvasd ki végre!

Főzz, süss! Észrevetted, hogy karantén idején milyen sokan sütögetnek? Nem véletlenül! Próbáld ki, és meglátod, mennyire szórakoztató.

Nézd meg újra a kedvenc sorozatod összes részét mondjuk angolul, németül vagy franciául, azaz fejleszd a nyelvtudásod.

Tervezd meg a következő nyaralást, utazást. Nem tudhatod, mikor lesz esedékes, hiszen ez sok mindentől függ. De addig nyugodtan álmodozhatsz róla az internetes képek segítségével.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben