kele
perec1
garas1
64. évfolyam
13. szám
Megjelenés:
2020. 04. 02.
kiscim1320
 

kolenkobranko13202020. március 27-én váratlanul elhunyt Kolenko Branko nyugalmazott masszőr, a Petesházi Vadászegyesület tagja.
Társunknak a család mellett a vadászat volt a lelki, szellemi feltöltődés színtere. Ez számára igazi hivatás és szenvedély volt. Szabadidejének nagy részét vadászattal vagy ahhoz kötődő tevékenységgel töltötte, és ebben nem tántoríthatta el a hajnali kelés vagy a rossz időjárás.

Bővebben...

Értesítjük kedves olvasóinkat, ügyfeleinket, hogy  a járványügyi helyzet miatt a Magyar Nemzetiségi Tájékoztatási Intézet (MNTI) határozatlan időre megszünteti az ügyfélfogadást a szerkesztőségben.

 A titkárság elérhetőségei:

Telefon: 00386 51 359 947

Email : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A koronavírus helyi előfordulására való tekintettel értesítjük Önöket, hogy a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség 2020. 03. 12-től határozatlan időre felfüggeszti személyes ügyfélfogadását. Minden további kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Bači Zsuzsanna, az MMÖNK Tanácsának alelnöke: 041 715 422, MMÖNK: 02 575 1449, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Megértésüket köszönjük!

Horváth Ferenc,

az MMÖNK Tanácsának elnöke

 

 

Horváth Ferenc magyar nemzetiségi országgyűlési képviselő Lendván kihelyezett képviselői irodája értesíti minden kedves ügyfelét, hogy a koronavírus szlovéniai terjedése miatt határozatlan időre felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást.

Ez idő alatt kizárólag telefonos és elektronos ügyintézés lehetséges.

A képviselői iroda illetékes referense elérhető a 02/620-3600-as telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen.

Köszönjük megértésüket!

 

 

A lendvai Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézet határozatlan időre bezárt a látogatók számára, határozatlan ideig a Bánffy Központ is zárva tart.
A „Szülőföldön magyarul” pályázatokat postai úton juttathatják el az intézethez a SI–9220 Lendva, Fő utca 32-es címre.
Információkért forduljanak hozzánk a +386 2 577 6660-as telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen.
Megértésüket köszönjük!

Berden Mario jogász vagyok, és sikeresen pályáztam a budapesti székhelyű Kisebbségi Jogvédő Intézet által kiírt feladatkörre a Muravidéken, illetve Szlovéniában. A feladatom állandó jogsegélyszolgálat biztosítása a muravidéki magyarság kisebbségi jogvédelme érdekében.

Bővebben...

Értesítünk minden kedves érdeklődőt Horváth Ferenc magyar nemzetiségi országgyűlési képviselő Lendvára kihelyezett képviselői irodájának az elérhetőségeiről.

A lendvai képviselő iroda címe:

Fő utca 124., 9220 Lendva;

telefonszáma: 02/620 3600.

Ügyfélfogadás: az illetékes referens munkanapokon elérhető a képviselői iroda székhelyén, illetve a 02/620 3600-as telefonszámon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen.

Találkozási lehetőség a képviselővel a referenssel történő előzetes egyeztetést követően.

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben