kele
perec1
garas1
64. évfolyam
26. szám
Megjelenés:
2020. 07. 02.
kiscim2620
 

A Szúnyogh Sándor fogalmazási verseny díjazottjai

szunyogh5219A 2019/20-as tanév Szúnyogh Sándor fogalmazási versenyének győztese Somi Eva, a Muraszombati SPTŠ diákja lett, a zsűri döntése alapján az összes induló közül ő adta le a legkiemelkedőbb írást.

A fogalmazási verseny helyezettjei korcsoportok szerint pedig a következők:

A 6. osztályosok között első helyezett lett Tátrai Kovács Kinga Ávila, második Somi Adam és a harmadik Krajačič Lara, mindannyian az 1. Sz. Lendvai KÁI tanulói. A 7. osztályos korcsoportban első helyezést ért el Koter Rebeka (1. Sz. Lendvai KÁI), második lett Ježovnik Eva (Dobronaki KÁI), harmadik pedig Magyar Miha (1. Sz. Lendvai KÁI). A 8. osztályosok között első helyezett lett Abraham Alida Kiara (Pártosfalvi KÁI), a második Agg Jana (Göntérházi KÁI), míg a harmadik helyen Treiber Maja (1. Sz. Lendvai KÁI) végzett. A 9. osztályos korcsoport első helyezettje Bogdan Lara (Gönterhazi KÁI), a második Bürmen Dávid (Dobronaki KÁI), a harmadik pedig Barić Melisa (Pártosfalvi KÁI) lett. A középiskolás diákok első korcsoportjának (1–2. osztály) nyertese Tivadar Barbara, a második Kocon Petra lett, míg a harmadik helyen Bažika Filip Franc és Kopinya Zoja osztozik, mind a Lendvai Kétnyelvű Középiskola diákjai. A második korcsoport (3–4. osztály) első helyezettje Horváth Eszter, a második Toplak Anna, a harmadik helyezést pedig Tomka Gergely és Gjuran Gloria dolgozatai érdemelték ki, szintén a Lendvai Kétnyelvű Középiskolából.

Az ünnepélyes díjkiosztó 2020. január 9-én lesz a Szúnyogh Sándor-emléknapon. A verseny 1–3. helyezettjeinek írásai hagyományosan a Népújság januári mellékletében, a Halicanumi üzenetek című mellékletben is megjelennek.

 

 

MCSi Design