kele
perec1
garas1
64. évfolyam
14. szám
Megjelenés:
2020. 04. 09.
kiscim1420
 

Lavina Kultúrklub: idén is több terv

lavina1120Múlt szombaton zajlott a Lavina Kultúrklub rendes évi közgyűlése. A koronavírusra való tekintettel a gyűlés rendhagyó módon videókonferencián keresztül folyt. Az egyesület elnöke, Nađ Eva köszöntötte a tagokat, majd miután megválasztották a közgyűlés lebonyolítójának, megkezdte a 2019-es év beszámolóját.

A Lavina Kúlturklub tavaly összesen 17 programon vett részt, melyek közül néhányat ők szerveztek meg. Ezek igen változatosra sikerültek, voltak például színházzal és filmmel kapcsolatos projektek, gyermekfoglalkozások, könyvkiadásnál való segédkezés, illetve különböző képzések az ifjúsági munka területén. A pénzügyi beszámoló szerint tavaly összesen hét pályázatot nyújtottak be sikeresen, és év végén 1603,85 euró volt a számlájukon. Mivel lényegében az egyetlen bevételi forrásukat a pályázatok adják, ezért ezek benyújtását idén is folytatják. 2020-ban is támogatni szeretnék a filmes szekciót, a nyári táborokat, illetve a különféle gyerekprogramokat, valamint továbbra is szeretnék ápolni határon túli kapcsolataikat.

Van egy új tervük, miszerint idén létrehoznák az egyesület weboldalát, amely több funkciót is ellátna, de erről többet még nem árultak el. Továbbra is az a főfeladatuk, hogy egy helyre tömörítsék a kultúrával foglalkozó fiatalabbakat és idősebbeket, illetve jelenlétükkel színesebbé tegyenek egy-egy helyi rendezvényt.

SoPe

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben