kele
perec1
garas1
65. évfolyam
42. szám
Megjelenés:
2021. 10. 21.
kiscim4221
 

Megújult a Muravidék.re honlap

muravidekre4121Friss tartalmakkal és vizuális újdonságokkal gazdagodott a 2019-től a MMÖNK által működtetett Muravidék.re honlap. A turizmus promócióját szolgáló portál frissített változatát a szlovén gazdaságfejlesztési minisztérium (MGRT) pályázati támogatása tette lehetővé.

A jelen intézkedés a programterület turizmusának a promóciójára és a programkivitelezés támogatására irányul, idén 220 ezer eurós kerettel – mondta az online felületet ismertető sajtótájékoztatón Szabó Lívia, az MGRT projektjeinek gondnoka.

 

 

– Az MMÖNK-nál az elmúlt években tudatos építkezés zajlik a turizmus irányában – fogalmazott Horváth Ferenc, az MMÖNK elnöke. – A megújult honlap egy ékes mozaikkő ebben az összképben, amit igyekszünk megteremteni. A múlt héttől működő megújult honlap sokszínűen, sokoldalúan és technikailag korszerű módon mutatja be a Muravidéket négy nyelven: magyarul, szlovénul, angolul és németül. A felület jelentős mértékben hozzájárul majd a turisztikai kínálat bővítéséhez. Terveink szerint számos újabb lépés következik még

A megújult honlap jellegzetességeit Fehér Bea, az MMÖNK szakmunkatársa ismertette. A cél az öt nemzetiségileg vegyesen lakott község turizmusának népszerűsítése, aminek alapja a megismertetésük. – A frissítés nem csak vizuális szempontból történt meg, hanem új szövegek, 360 fokos és más fotók, virtuális séták, videófelvételek találhatók a felületen. Újdonságként jelenik meg a gasztronómiát és a szállást kínálók listája – mondta Fehér Bea. Különálló rovatok a Fedezzék fel a Muravidék gyöngyszemeit, Hagyományos események, Hagyományőrzés és teljesen újként az Élettörténetek. Két új alrovat a gazdaság és a turizmus aktuális hírekkel. Az Élettörténetek a helyi, munkásságukkal kiemelkedő emberekről szólnak. A multimédia rovatban a Muravidék.re projekt kiadványainak online változata található meg. A honlap a külön beállítási lehetőséggel látássérült-barát üzemmódban is működik.

A honlap megújítása ez év elején indult, a munka zömét az MMÖNK munkatársai végezték el, külső munkatársuk a Frontlab Kft. volt Muraszombatból.

 

 

MCSi Design