kele
perec1
garas1
63. évfolyam
29. szám
Megjelenés:
2019. 07. 18.
2919
 

Több ezer euró Márk kezeléseire

mark1419– Tiszta szívből köszönöm mindenkinek, aki az adományával segített az én Márkomnak, ebből több mint száz fizioterápiás kezelésre futja. Köszönjük, hogy lehetővé teszik a szinte két évig tartó folyamatos tornát – mondta érzelmektől csillogó szemmel Požgai Mateja, miután fia, Márk átvette a Lendvai Lions Klub és Leo Klub által szervezett jótékonysági koncert bevételéről kiállított csekket 4.300 euró értékben. A völgyifalui harmadikos Mlakar Požgai Márk cerebrális parézisban szenved, betegsége miatt részben mozgáskorlátozott. Fejlesztését a különböző fizioterápiás kezelések jelentősen segítik, amelyek zöme viszont önköltséges, egy torna 35–50 euróba kerül.

mark14192A Lions Klub elnöke, Gjerkeš Stanislav és Hajdinjak Prendl Silvija tag a jelképes csekket azzal nyújtotta át, hogy az összegyűjtött összeg segítse Márk legnagyobb álmának megvalósítását, s a terápiás kezelés után egészséges legyen.

A két klub Vlado Kreslin és a Mali bogovi band részvételével szervezett teltházas jótékonysági koncertet a lendvai színházteremben. A Lions Klub 10, illetve a Leo Klub 5 éves működése során ez volt a legnagyobb rendezvény, melyen egy konkrét célra gyűjtöttek.   

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben