kele
perec1
garas1
63. évfolyam
17. szám
Lendva 
2019. 04. 25.
kiscim1719
 

Több ezer euró Márk kezeléseire

mark1419– Tiszta szívből köszönöm mindenkinek, aki az adományával segített az én Márkomnak, ebből több mint száz fizioterápiás kezelésre futja. Köszönjük, hogy lehetővé teszik a szinte két évig tartó folyamatos tornát – mondta érzelmektől csillogó szemmel Požgai Mateja, miután fia, Márk átvette a Lendvai Lions Klub és Leo Klub által szervezett jótékonysági koncert bevételéről kiállított csekket 4.300 euró értékben. A völgyifalui harmadikos Mlakar Požgai Márk cerebrális parézisban szenved, betegsége miatt részben mozgáskorlátozott. Fejlesztését a különböző fizioterápiás kezelések jelentősen segítik, amelyek zöme viszont önköltséges, egy torna 35–50 euróba kerül.

mark14192A Lions Klub elnöke, Gjerkeš Stanislav és Hajdinjak Prendl Silvija tag a jelképes csekket azzal nyújtotta át, hogy az összegyűjtött összeg segítse Márk legnagyobb álmának megvalósítását, s a terápiás kezelés után egészséges legyen.

A két klub Vlado Kreslin és a Mali bogovi band részvételével szervezett teltházas jótékonysági koncertet a lendvai színházteremben. A Lions Klub 10, illetve a Leo Klub 5 éves működése során ez volt a legnagyobb rendezvény, melyen egy konkrét célra gyűjtöttek.   

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben