kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Elismerések a rendőrség napja alkalmából

rendorseg26191A Muraszombati Rendőrkapitányságon a rendőrség napja alkalmából – amely Szlovénia önállóságához kapcsolódódik és június 27-én ünneplik – múlt csütörtökön ünnepélyes keretek között rendőrségi elismeréseket és érdemjeleket adtak át Muraszombatban. Az egybegyűlteket Ivančič Damir, a Muraszombati Rendőrkapitányság elnöke köszöntötte, majd a tíz, húsz, harminc és negyven éves odaadó rendőri szolgálatért kitüntetéseket nyújtott át a régióban dolgozó rendőröknek.

rendorseg26192Emellett a rendőrség bronzfokozatú érdemjelét a feladatok gondos és sikeres elvégzéséért Bokan Stanko, Donša Alojz, Komar Milan, Recek Štefan és Jarni Robert (petesházi rendőrállomás), továbbá Čarni Roman, Hozjan Jože, Pregelj Ines és Kramar Marija (lendvai rendőrállomás), valamint Časar Martin (péterhegyi rendőrállomás) vehette át. Ezüstfokozatú érdemjelben Berke Jožef a péterhegyi rendőrállomásról, Šijanec Aleš a lendvai rendőrállomásról, valamint Trstenjak Branko és Zelko Mojmir a petesházi rendőrállomásról részesült. Aranyfokozatú érdemjelet a petesházi rendőrállomáson dolgozó Kotnjek Jožef vehetett át. Az ünnepségen a közszemlélet sikeres formálásáért és a biztonságérzetet erősítő munkáért Ivančič Damir igazgatót a rendőrség nagy ezüstcsillagos érdemjelében részesítették. 

A rendőrség bronzfokozatú kitüntetését a lendvai Horvat Mirko vehette át a rendőrséggel folytatott példaértékű együttműködésért.

(Fotó: muraszombati rendőrség)

MCSi Design