kele
perec1
garas1
64. évfolyam
6. szám
Megjelenés:
2020. 02. 13.
kiscim0620
 

Nincs még új elöljáró Lendván

KElendva4019Gjerkeš Štefan, a Lendvai Közigazgatási Egység (KE) elöljárójának nyugdíjba vonulása után a szervezet vezetését július 1-jével meghatározott időre, hat hónapra Hozjan Štefanija belső munkatárs, a hivatalban az általános igazgatási feladatok és a közös ügyek részlegének vezetője vette át.

A KE elöljárói posztjára a nyilvános pályázatot július 18-ával a Közigazgatási Minisztérium Hivatalnoki Tanácsa írta ki, a tárca egyben a kinevezési folyamat lebonyolítója is. A vezetői munkahely betöltésére közzétett kiírás július 26-án zárult, de még nem hozott döntést az új elöljáróról a Hivatalnoki Tanács. A közigazgatási egységet továbbra is Hozjan Štefanija megbízott vezető irányítja, de legfeljebb ez év végéig.

Nem hivatalos forrásokból megtudtuk, hogy a kiírt elöljárói munkahelyre öten jelentkeztek, köztük a mostani megbízott vezetői is, és van közöttük kettő külső, jelenleg a közszférában dolgozó jelölt is.

Eközben a Muraszombati Városi Önkormányzat Hivatalából október 1-jével távozott Đurov Srečko hivatalvezető, ő a Maribori Közigazgatási Egység elöljárója lesz. A muraszombati községi hivatalt ideiglenesen Vörös Milena vezeti.

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben