kele
perec1
garas1
64. évfolyam
32. szám
Megjelenés:
2020. 08. 13.
cimlap
 

Nyílt nap a Göntérházi KÁI-ban, adventi műhely a szülőkkel

gonter muhely5019Ünnepi műhelyfoglalkozást és nyílt napot tartottak pénteken délelőtt a Göntérházi Kétnyelvű Általános Iskolában. A szülők betekinthettek az iskolai életbe, bekapcsolódhattak a kézműves foglalkozásokba és egyben megismerhették gyermekük iskolai közösségi életét.

A nyílt napot és a karácsonyi kézműves foglalkozásokat az adventi időszakra ütemezte be az iskola. A szülőknek így lehetőségük nyílt belekóstolni abba a közegbe, amelyben gyermekük a mindennapokat tölti. Megismerkedhettek a pedagógusokkal, a tanórák hangulatával és nem utolsó sorban gyermekeik iskolaközegben való viselkedésével, az osztályközösségben betöltött szerepével is.

 

 

A közelgő ünnepek remek alkalmat kínáltak a karácsonyi műhelymunkák megszervezésére is. Így egy redhagyó technikai nap keretében az osztálytermek valódi Mikulás-gyárrá alakultak át, ahol a tanárok vezetésével szülők és gyermekeik közösen barkácsoltak. Az egyszerű anyagok felhasználásával elkészült kreatív díszek és egyéb dekorációk az iskola karácsonyi vásárának kínálatát fogják gazdagítani. A karácsonyfadíszek egy része pedig még a nap folyamán felkerült az iskola udvarán felállított fenyőre, melyet a szülők és a gyerekek közösen díszítettek fel.

 

 

MCSi Design