kele
perec1
garas1
64. évfolyam
20. szám
Megjelenés:
2020. 05. 21.
kiscim2020
 

Folyamatos a hulladékszállítás

aa hulladek1620A Muravidéken a koronavírus-járvány idején is folyamatos a hulladékszállítás, a darabos hulladék szállítása házhoz menő szolgáltatásként (szokásosan előzetes telefonos egyeztetés alapján), valamint a különleges hulladékok gyűjtése is a szolgáltató által kijelölt helyekről. Változatlanul nyitva tart a hulladékudvar Hosszúfaluban és Dobronakon is – tudtuk meg a szolgáltatóknál, a lendvai Öko-Park Kft.-nél, a muraszombati Saubermacher Komunala és a puconci Cerop Regionális Hulladékkezelő Központban.

A szolgáltatók dolgozóik és ügyfeleik egészségének védelme érdekében óvintézkedéséket vezettek be. Ezek értelmében szünetel az ügyfélfogadás, korlátozott a helyiségekbe való belépés és visszavonásig nincsenek hivatalos ügyfélfogadási órák sem. A felmerülő kérdéseket (számlák, vízvezeték és csatornahálózat, hulladékszállítás, újabb zsákok szükségessége, utak, közterületek és temetők) a cég honlapján és bejárati ajtaján olvasható telefonszámon, illetve e-mailben lehet intézni – tette közzé az Öko-Park Kft.

Az cég várhatóan májustól bevezeti az úgynevezett „moja.komunala” e-portált is, ahol minden ügyfél jelszó alapján megtekintheti számlájának állását – a kifizetett számlákat, az elszámolásokat, a mérőóra-állásokat...

 

 

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben