kele
perec1
garas1
64. évfolyam
32. szám
Megjelenés:
2020. 08. 13.
cimlap
 

Lemondott Kulčar Igor alpolgármester

kulcar2620Már a harmadik alpolgármester távozott Lendva Község vezetőségéből: június 22-vel – nem egészen egy év után – lemondott a tisztségről Kulčar Igor. Kulčart a nem hivatásos tisztségre Magyar János polgármester tavaly október 1-jén nevezte ki, és a gazdasági befektetések és az ökológia feladatkörök elvégzésével bízta meg. A távozó alpolgármester nem kívánt nyilatkozni lapunknak, a helyi portálnak viszont kifejtette, hogy lemondásának személyes és elvi okai vannak, valamint hogy nem rendelkezett kellő információkkal a községben történtekről.

Magyar János polgármester szerkesztőségünknek elmondta, hogy véleménye szerint Kulčarnak minden lehetősége megvolt, hogy aktívan bekapcsolódjon a község életébe, amit a jövőben a községi tanács tagjaként továbbra is megtehet.  

Kaszás Mihael főállású alpolgármester távozása után három nem hivatásos alpolgármestere volt a községnek a tanácstagok sorából: Koncut Ivan, Mocsnek Ottó és Kulčar Igor. Az utóbbi kettő már korábban visszalépett, Mocsnek Ottó a lemondása mellett távozott a községi tanácsból is. Lendva Községnek a továbbiakban két nem hivatásos alpolgármestere van, Koncut Ivan és Nemec Rozina.

 

 

MCSi Design