kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

A játéknál is figyelni kellett a szabályokra

dramatabor2920Idén július 13-tól 17-ig került sor a már hagyományos Drámatáborra a Muravidéki Magyar Önkormányzati Nemzeti Közösség (MMÖNK) szervezésében, amelynek ezúttal is a hosszúfalui vadászház adott otthont.

Az ötnapos napközis táborban nagyjából harminc muravidéki általános iskolás vett részt, a foglalkozásokat pedig József Lajosné Kati drámapedagógus vezette. Elmondása szerint az idei egy igen rendhagyó tábor volt, hiszen a járvány miatt még inkább oda kellett figyelni a higiéniára a foglalkozások, de még a játék esetében is. A hét folyamán két rövidebb előadást készítettek: Max Lucado Értékes vagy című előadását, valamint egy szerkesztett műsort Építs hidat címmel. A járványhelyzet miatt az előadások bemutatója elmaradt, idén először nem mutatták be közönség előtt a tanultakat, hanem felvették, hogy azokat a gyerekek otthon megtekinthessék a családjukkal.

A foglalkozások vezetője köszönetet mondott Füle Arankának, az MMÖNK munkatársának, aki mindenben szívesen segített a táborban, így a foglalkozásvezetőnek több ideje maradt a gyerekekkel való foglalkozásra.

SoPe

 

 

MCSi Design