kele
perec1
garas1
64. évfolyam
37. szám
Megjelenés:
2020. 09. 17.
kiscim3720
 

Kaszás Mihael visszatér Lendva Községhez

kaszas1Lendva Község Hivatalának új igazgatója augusztus 3-tól Kaszás Mihael, egykori alkalmazott alpolgármester, eddigi községi tanácstag, illetve legutóbb az ARSO Környezetvédelmi Ügynökség munkatársa. Igazgatói megbízatása öt évre szól.  Mint ismeteres, Lendva Község kétszer tette közzé a kiírást a hivatal igazgatói munkahelyének a betöltésére, hiszen az elsőre nem érkezett a feltételeknek megfelelő pályázat. A módosított feltételekkel meghirdetett második pályázatra is csak egy jelölt jelentkezett.

Mivel azonban a községi tanácstagi és a hivatal igazgatói posztja összeférhetetlen funkciók, Kaszásnak 30 napon belül le kell mondania tanácstagi mandátumáról.  Pótlásáról a községi választási bizottság indítja el az eljárást, azzal  hogy felhívja a Kasaš Mihael listáján szereplő soron következő jelöltet (Vaupotič Göncz Elvira), hogy nyilatkozzon, vállalja-e a mandátum hátralévő részében a tanácstagságot. A bizottság által javasolt új tag megbízatását a községi tanács erősíti meg.

    Lendva Község Hivatalát megbízott igazgatóként áprilistól Hebar Tibor vezette, aki Kreslin Aleksandra lemondása után vette át ideiglenesen a tisztséget.

MCSi Design