kele
perec1
garas1
64. évfolyam
46. szám
Megjelenés:
2020. 11. 19.
kiscim4620
 

Márton-nap völgyifalui borok kóstolójával

marton45202A Márton-napi „Pincétől pincéig” gyalogtúra a völgyifalui szőlősdombokon a Völgyifalui Turisztikai Egyesület szervezésében idén ünnepelné a 10. jubileumát. A rendezvény belopta magát az ország távolabbi városaiból és a határon túlról érkező látogatók szívébe is. Az estébe nyúló program mustkeresztelővel és zenei mulatsággal zárul, amelyen egyes években több mint kétszáz látogató is megjelent. A járványhelyzet azonban átírta a rendezvény forgatókönyvét is, ezért a megszokott formában nem tudták azt megszervezni, de a völgyifalui Márton-nap teljes egészében mégsem marad el.

marton45201– Annak ellenére, hogy nem járjuk a borospincéket, a kulturált borfogyasztók számára lehetővé tettük a völgyifalui borok kóstolását. Ötletes ajándékcsomagokat készítettünk, amelyekbe az egyedi kóstolópohár mellé öt borosgazda külön töltésű borai kerültek. A különleges csomagajánlatunk 2 x 0,25 liter üveges bort és egyedi tervezésű kóstolópoharat tartalmaz. A csomag megrendelhető 9 euróért –nyilatkozta Bači Kleiderman Monika, az egyesület elnöke.

A Márton-napi csomag megrendeléssel vagy személyes átvétellel is kapható ugyanezen az áron. A megrendeléseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 040 250 636 mobilszámon (Monika) fogadják, illetve személyes átvétel a völgyifalui Dolinčanka üzletben lehetséges hétköznap 7.00 és 15.00 óra között, valamint szombaton 7.00-től 12.00-ig.

Akik a Facebookon november 14-ig fényképen örökítik meg a csomagban található borok kóstolását, mellékelve a #pincétől pincéig jelszót, egy versenyben is részt vesznek: a legötletesebb három kép alkotóit a bizottság díjazza.

(x)

 

 

MCSi Design