kele
perec1
garas1
63. évfolyam
25. szám
Megjelenés:
2019. 06. 20.
kiscim2519
 

A tavalyi program- és gyártási tervről

rtv11191Kedden este utolsó ülését tartotta eddigi összetételében a Magyar Nemzeti Közösség Rádió- és Tévéműsorainak Programbizottsága. Megvitatták a nézők és hallgatók biztosának 2018-as munkabeszámolóját, valamint az MMR és a tévéstúdió program- és gyártási tervének megvalósítási beszámolója került terítékre. A videókapcsolaton keresztül az ülésbe bekapcsolódó Ilinka Todorovska nézői-hallgatói biztos elmondta: szinte nincs megjegyzés a nemzetiségi rádió- és tévéműsorokra a hallgatók, nézők részéről.

rtv11192Zver Ilona, az RTV vezérigazgatójának magyar nyelvű műsorokért felelős helyettese, Magyar Lovrič Mirjana, a lendvai tévéstúdió és Végi József, az MMR felelős szerkesztői kifejtették: a tavalyi év a Hidak 40 és az MMR 60 éves jubileumának, valamint a választások jegyében folyt, a munkaterv pedig megvalósult. A két elektromos médium a hallgatottságról és a nézettségről átfogó közvéleménykutatást tervez végezni.

 Zver Ilona és Igor Kadunc, az RTV megbízott igazgatója a pénzügyi helyzetről szólt. Az RTV költségvetésének módosítása nem veszélyezteti a lendvai stúdióra munkatervét, sem a rádióstúdiók szanálását – hangzott el.   
MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben