kele
perec1
garas1
64. évfolyam
26. szám
Megjelenés:
2020. 07. 02.
kiscim2620
 

Tóth Erzsébet a pedagógusegyesület új elnöke

pedag51193A Muravidéki Pedagógusok Egyesületének keddi, tisztújító közgyűlésén a 12 tagú igazgatói bizottság egyhangúlag Tóth Erzsébet középiskolai magyartanárt választotta az egyesület elnökének.

pedag51192A leköszönő elnök, Vida Törnar Judit az idei év tevékenységét mind tartalmi, mind kivitelezési szempontból kielégítőnek nevezte, hiszen sok olyan programot sikerült megvalósítaniuk, amikre a közeljövőben is építeni lehet. Az elnök kifejtette: az egyesület egy teljes körű és egy fél munkaidős személyt foglalkoztat, akik biztosítják a zökkenőmentes munkát. A muraszombati általános iskolás magyaroktatás mellett idén is folytatódik a bölcsődés korosztály számára indított Ringató, az általános iskolások számára szervezett programok, a taneszköz- és tankönyvvásárlás az intézmények számára, valamint a szakmai segítség nyújtása tanítóknak, tanároknak, óvodapedagógusoknak. Az egyesület szervezésében számos szakmai kirándulást, továbbképző tanfolyamot és iskolalátogatást is szerveztek.

pedag51191Ezeket idén is meg szeretnék rendezni, ahogy új műhelymunkákat, előadásokat és zenés előadásokat, koncerteket, szakmai továbbképzéseket is szerveznek. De nagy szükségét látnák egy logopédiai foglalkozásnak és egy személyiségépítő programnak is. Az egyesület idén 40 ezer eurós költségvetésből gazdálkodott.     

Az utolsó előtti napirendi pont alatt a közgyűlés az igazgatói bizottság tagjaiból elnököt és alelnököt választott. Vida Törnar Judit    eddigi elnök – megköszönve az elmúlt tíz évet – újabb mandátumot nem kívánt vállalni, és elnöknek Tóth Erzsébetet javasolta, akit a bizottsági tagok egyhangúlag támogattak, míg az alelnöki tisztségre az eddigi elnöknek, Vida Törnar Juditnak szavazott bizalmat az elnökség.

 

 

MCSi Design