kele
perec1
garas1
62. évfolyam
50. szám
Lendva 
2018. 12. 13.
kiscim5018
 

sport judo5018Dobogós cselgáncshelyezések

A lendvai cselgáncsozók a hétvégén Celjében az újévi Ivo Rey Kupán versenyeztek. A celjei gimnázium tornatermében 281 versenyző lépett tatamira 40 klubból.

A Lendvai Judo Klub növendékei néhány dobogós helyezéssel tértek haza.

Bővebben...

sport murania5018A lendvai Muránia röplabdaklub hölgycsapata remek szurkolói körítés mellett újabb hazai győzelmet zsebelt be. A 3. keleti országos liga 8. fordulójában szombaton az Uniforest Prebold felállás ellen 3:1-re győztek a lendvaiak.

Bővebben...

sport lindau50181A lendvai Lindau kosarasai szombaton hagyományosan részt vettek a zalaegerszegi nemzetközi Karácsony Kupán, ahol négy csapat küzdött meg a győzelemért.

Bővebben...

speedway5018A Lendvai Speedway Team salakmotoros klub december 6-án ünnepélyes keretek között ünnepelte megalakulásának 40 éves évfordulóját a lendvai Cubis hotelben.

Bővebben...

sport ij49181Horvat Kristijan ország csúcsot ért el

Az országos teremíjászati kupaverseny sorozata szombaton a harmadik fordulóval Postojnán folytatódott. Az összecsapáson erős mezőny sorakoztatott fel, hiszen 251 íjász küzdött a győzelemért 33 szlovén, olasz és horvát klubból. A Lendvai Íjászegyesület hat tagja ismét remekül teljesített.

Bővebben...

sport legfiat49181A Petesházi Coal Sportlövészeti Egyesület legfiatalabb versenyzői a hétvégén Juršincin versenyeztek, ahol a 3. Mikulás Kupát szervezték meg.

Bővebben...

nafta U4918Habár a Nafta 1903 két korosztályos csapata számára az idei bajnokság őszi idénye november 18-án befejeződött, a csapatok nem pihennek. A levezető edzések még december közepéig tartanak, amiket edzőmérkőzésekkel tarkítanak és egyben próbajátékosok tesztelésére is alkalmasak ezek a találkozók. Szombaton a Mura élvonalban játszó utánpótláscsapatai érkeztek a lendvai műfüves pályájára, ahol két küzdelmes meccset láthatott a közönség.

Bővebben...

sport judo4818A legfiatalabb cselgáncsozók Cserencsócon

A Lendvai Judo Klub szombaton Cserencsócon rendezte meg az immáron 7. Mikulás Cselgáncstornát a 8, 10 és 12 éves korosztálynak. A versenyre 139 cselgáncsozó érkezett tíz magyar, horvát, osztrák és szlovén klubból.

Bővebben...

sport rop ifi4818Miután a lendvai Muránia serdülő lánycsapata bejutott az országos élmezőnybe, ezt vasárnap hazai pályán megismételte az idősebb lányok csapata is. A csapat minőségi játékkal már az utolsó torna előtt bebiztosította a továbbjutást az országos élvonalba. 

Bővebben...

A Nafta 1903 felnőtt csapata hétfőn Franc Fridl edző vezetésével megkezdte az alapozást az országos második liga 2018/19-es bajnokságára. A Nafta az őszi idény nyitómérkőzését augusztus 5-én hazai pályán játssza a Kalcer Radomlje ellen. Azzal a csapattal, amely az elmúlt évben kétszer is legyőzte a lendvai felállást, és a bajnokságot a negyedik helyen zárta.

Bővebben...

Véget ért az idei, fiatalok részére szervezett muravidéki korosztályos horgászverseny. A 15 és 20 éves horgászkedvelők három helyszínen versenyeztek: Kótban, Zgornja Konjščinan és Motan. A húsz horgász között lendvai versenyzők is igyekeztek mindhárom helyszínen minél jobban teljesíteni. Ez sikerült is, hiszen az összesítésben a második helyet szerezték meg. Előttük Gornja Radgona, mögöttük pedig Ljutomer végzett. Ezúttal a muraszombati horgászegyletből nem indultak fiatalok.  

Bővebben...

nafta kozgy24181Közgyűlés a Naftánál

A Lendvai Nafta 1903 Labdarúgóklub kedden délután tartotta meg éves taggyűlését. Az egyesület tartalmi beszámolójából kiderült, hogy a felnőtt csapat a 2016/17-es évre a kitűzött célokat megvalósította, ugyanis feljutott a másodosztályba és körzeti kupagyőztes is lett.

Bővebben...

sport ifinafta2418A Nafta 1903 U17-es és U19-es utánpótláscsapata a lendvai körzeti labdarúgó-szövetség összesített tabellájának győzteseként harcolta ki az osztályozót a szlovén serdülő és ifjúsági második keleti ligába. A Nafta csapatai a Šmarje pri Jelšah elleni első mérkőzésekről biztató eredményekkel tértek haza, hiszen az ifjúsági csapat 1:1-es (0:0) döntetlent – a gólszerző Kepe Tihomir volt –, a serdülők Smej Žan és Šajt Tadej találatával 2:1-es (1:0) győzelmet szereztek.

Bővebben...

sport vb2418Csütörtökön délután 17 órakor az Oroszország – Szaúd-Arábia mérkőzéssel kezdődik az idei év legnagyobb és legnézettebb sporteseménye, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság. A július 15-ig tartó, rekordösszegbe (13,2 milliárd dollár) kerülő mérkőzéssorozatban 11 város 12 stadionja 64 meccsnek ad helyet. Az idei Mundial nemcsak minden idők legdrágább vb-je, hanem a hatalmas távolságok világversenye is egyben: Kalinyingrád és Jekatyerinburg között a távolság 3.500 kilométer.

Bővebben...

MCSi Design