kele
perec1
garas1
63. évfolyam
49. szám
Megjelenés:
2019. 12. 05.
kiscim4919
 

sport tollas4919Koša arany- és bronzérmet szerzett

A hétvégén Medvodéban, a 11. nemzetközi korosztályos tollaslabdatornán – Medvode Forza Cup 2019 – versenyeztek a Lendvai Mladost fiatal tollaslabdázói. A legeredményesebben Koša Iva szerepelt, akinek a nyakába két érem is került. A 13 éves korosztályban Koša az egyéni megmérettetésben bronzérmet, párosban pedig tornagyőzelmet szerzett. A 15 éveseknél Bedič Nika az egyéni harmadik helynek örülhetett, míg párosban az 5–8. helyezést érte el. Doler Žiga a fiúk mezőnyében a selejtezőben búcsúzott a tornától. Az U11, U13 és U15 korosztályban meghirdetett tornán 16 országból 200 versenyző szerepelt.

Bővebben...

sport torc4919A Lakosi Torcida kispályás focicsapata szombaton a hagyományos nemzetközi „Kustán és Társai” öregfiúk teremlabdarúgó-tornán szerepelt Nagykanizsán. Az erős mezőnyben a Torcidának sikerült az összes ellenfélen felülkerekedni és magabiztosan megnyerni a tornát.

Bővebben...

terem4919A Nafta Football Club Lendva 1903 utánpótlás-szakosztálya a hétvégén kétnapos teremfocitornát rendezett négy korosztály – U7, U9, U11 és U13 – számára. A színvonalas küzdelmek a ZTE, az Illés Akadémia, a Mura és a PVSK sikerét hozták, a Nafta csapatai közül a legeredményesebben az U13-as korosztály szerepelt.

Bővebben...

sport coal4819Galambos ötödik lett

Cserencsócon bonyolították le a regionális zárt irányzékú légpuskaliga versenyét az idősebb és fiatalabb fiúk és lányok részére. Az idősebb fiúk korosztályában a petesházi Coal versenyzője, Galambos Milán az ötödik helyen végzett.

Bővebben...

sport rop4819A szurkolók buzdításától visszhangzott szombaton az 1. Sz. Lendvai KÁI tornaterme, ahol a harmadik keleti női röplabdaliga hatodik fordulójában a házigazda Muránia és Domžale csapott össze.

Bővebben...

nafta koper4819A bajnokság utolsó őszi fordulójában az éllovas ellen elszenvedte első hazai vereségét a Nafta. A keretből sérülés miatt Paku és Bolla is hiányzott.

A találkozón kezdeményezőbben játszott a hazai felállás és többet is birtokolta a labdát, de a vendégvédelem résen volt és Koper az ellentámadásokra összpontosított.

Bővebben...

sport jezero47192Magabiztos volt a Jezero

Kidričevón rendezték meg az 1.B Szlovén Légpuskaliga második tornáját, amelyen a dobronaki Jezero Céllövészeti Egyesület csapata a második helyet szerezte meg. Egyéniben Somogyi Péter sorozatban 19. alkalommal nem talált igazi ellenfelet, ezúttal 624,2 körrel aratott győzelmet. Csapattársa, Kološa Franc 15., Bakan Urisk Lena 29. lett.

Bővebben...

sport muran4719A lendvai Muránia női röplabdacsapat szombaton este szépszámú közönség előtt játszotta a 3. liga ötödik fordulóját Celje csapata ellen. Hazai pályán a Muránia stabil játékkal magabiztos, 3:0-s (25:17, 25:19, 25:19) győzelmet aratott.

Bővebben...

sport puskas4719Pénteken a Népstadion átadásának napra pontosan 66 éves évfordulóján, november 15-én több mint 65 ezer néző előtt avatták fel az új Puskás Arénát. Európa egyik legmodernebb stadionjának teltházas nyitómeccsét a magyar labdarúgóválogatott a világranglista ötödik helyén álló Uruguay ellen játszotta, amelytől 2:1-re kikapott. Edinson Cavani és Brian Rodriguez góljával bő húsz perc alatt kétgólos előnyt szerzett Uruguay, majd a 24. percben Szalai Ádám lőtte az új stadion első magyar találatát, amellyel a végeredményt is beállította. Az avatógálán búcsúzott el a 97-szeres válogatott Gera Zoltán a nemzeti tizenegytől.

Bővebben...

sport lind4719A Muravidéki Kosárlabdaliga vasárnapi fordulójában az élen álló Nona Sobotával játszott a lendvai Lindau. A kiélezett meccset a Nona nyerte 59:53-ra (12:14, 22:10, 16:24, 9:5).

Bővebben...

naf4719Az őszi idény utolsó előtti fordulójában két meccs elhalasztását hozta a kedvezőtlen időjárás, így a Drava–Brda, valamint a Krško–Fužinar összecsapást későbbi időpontban játsszák. A Nafta szombaton a Koroška Dravograd otthonában lejátszotta a mérkőzést, és két döntetlen után Dravogradból fontos három pontot hozott el.

Bővebben...

sloultra 3

A múlt szombati, immár 4. Slo24ultra 24 órás kerékpáros maratonnak Dobronakon 58 résztvevője volt, ebből 12 nő. A nemzetközi mezőny 24, 12 és idén először, 6 órás kerékpározásban tehette próbára a kitartását. Nem volt egyszerű – mondta a 24 órás verseny győztese, Stanko Verstovšek.

Bővebben...

ijaszat 22A Lendvai Íjászklub szombaton hatodik alkalommal rendezte meg az Íjászat határok nélkül történelmi íjászversenyt a lendvai várnál és környékén. A felszabadult, baráti hangulatban folyó versenyen mintegy negyvenen vettek részt.

Bővebben...

MCSi Design
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Részletes leírás Rendben