kiscim1618
 

sport ij16182Horvat remekelt

A lendvai íjászok a szlovén 3D terepíjász kupasorozat második versenyén vettek részt Vrzdenc pri Horjulu településen. A megmérettetésen Horvat Kristijan remekelt, aki vadászreflex versenyszámban 424 körrel első lett.

Bővebben...

ezustlabda1618A lendvai Mladost Tollaslabdaklub a hétvégén a 13. Ezüstlabda Tollaslabdatornát rendezi meg Lendván. A térség egyik legerősebb nemzetközi korosztályos tornájára 180 sportolót várnak április 20-a és 22-e között. A versenyről a klub vezetősége pénteken sajtótájékoztatón számolt be bővebben.

Bővebben...

sport jezero1518Szarajevói szereplés

A dobronaki Jezero Sportlövészeti Egyesület tagjai nemzetközi légpuskatornán versenyeztek Szarajevóban. Öt nemzet versenyzői – bosnyák, horvát, montenegrói, szlovén és szerb céllövők – küzdöttek az első helyért. Car Franc, Kološa Franc és Žalik Tadej (utóbbi a tornisai egyesületből erősítette a csapatot) a hatodik helyen zárták a csapatküzdelmet. Egyéniben Žalik hetedik lett, Car a 26., Kološa a 29. helyen végzett.

Bővebben...

sport felcsut15181A Nafta 1903 U13-as korosztályos csapata március utolsó napjaiban a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgóakadémia által szervezett hatcsapatos nemzetközi focitornán vett részt.

Bővebben...

sport ifi15182A hétvégén elrajtolt a lendvai községközi labdarúgó-szövetség által vezetett ifjúsági és serdülő korosztályos bajnokság tavaszi idénye. A Nafta 1903 csapatai eredményesen, két győzelemmel rajtoltak.

Bővebben...

Az idény 13. győzelmét szerezte meg a Nafta a bajnokság 22. fordulójában a hétvégén. A ravnei mérkőzésnek már az ötödik percében vezetést szerzett a Nafta, miután a kapu előtt egy kipattanó labdát Novinić juttatott a hálóba. A nézők támadó szellemű és eltökélt, időnként feszült játékot láthattak mindkét oldalon, a több lehetőség azonban a vendégek előtt adódott, az első félidő legszebb hazai helyzetét a vendégek szerencséjére pedig a kapufa mentette. A folytatásban mindkét csapat erőteljesen támadott, az egyik ígéretes támadás végén Vinko célzott pontatlanul. Ezt követően Novinić a 69. percben másodjára is megzörgette Curanović hálóját, amikor Malešević szöglete után fejjel továbbított a labdát a kapuba.

Bővebben...

sport zvezda1418A véghajrában mentettek pontot

Hétfőn délelőtt mintegy 120 néző gyűlt össze a 2. Lendvai Körzeti Liga tavaszi nyitófordulójában a Graničar és a Zvezda rangadóján Pincemajorban. Az első gólnélküli félidő után emberhátrányból szerzett vezetést a hazai csapat, míg a Zvezda a véghajrában mentett pontot.

Bővebben...

nafta14181A második liga 21. fordulójában a Nafta hazai meccsébe ismét közbeszólt az időjárás: szombaton ugyanis a délután négy órára kitűzött Nafta – Zarica Kranj összecsapást valamivel az első sípszó előtt a szétázott és alkalmatlan pálya miatt lefújta a játékvezető.

Bővebben...

MurNaf1318 043Vasárnap délután közel négyezer néző előtt futott ki a muraszombati városi stadion gyepszőnyegére a két örökös rivális. Az izgalmas és fordulatos mérkőzésen újra bebizonyosodott, hogy a rangadó minden alkalommal egyedi eseményt jelent. Míg a mérkőzés első felében a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, a folytatásban a Nafta felülkerekedett, jobban akarta a győzelmet és emberhátrányból megérdemelten hozta el a három pontot Muraszombatból.

Bővebben...

nafta sajto 1A Nafta 1903 csapata Franc Fridl edző vezetésével megkezdte felkészülését szombaton a másodosztály 2017/18-s őszi idényére, mely augusztus 8-án rajtol. Az edzés előtt Magdič Igor, a klub sajtószóvivője és az edző sajtótájékoztatón ismertették a csapat terveit, a munkaprogramot és a játékoskeretet, mely egyelőre lényegesen nem változott.

Bővebben...


tekeklub 1Nafta Tekeklub
Továbbra küzdenek a tekepálya megépüléséért
A lendvai tekeklub pénteken tartotta meg éves közgyűlését a hosszúfalui Olimpija vendéglőben, melyen a tagok értékelték a tavalyi évet, és megvitatták a terveket. Az egyre nehezebb helyzetben lévő klub továbbra sem adja fel a lendvai tekepálya megépítését.

Bővebben...

sport uszas2517Megvédte első helyét Horváth Eszter
A Pápai 27. Nemzetközi Játékfesztivál keretében szombaton megrendezték a Nemzetközi Ifjúsági Sporttalálkozót, melynek úszóversenyén a lendvai Horváth Eszter is rajtkőre állt. A lenti GYÚK színeit képviselő Horváth Eszternek százméteres hátúszásban 1:12,09 eredménnyel sikerült megvédeni tavalyi első helyét. Az úszóversenyen 107 fiatal indult.

Bővebben...

nafta vegh2517Hétfőn nagy érdeklődés kísérte a Nafta 1903 klub éves közgyűlését, melyen elfogadták ez elmúlt évi beszámolókat, majd felmentették a régi vezetőséget és új öttagú vezetőséget választottak. A klub élére Végh Gábor, a zalaegerszegi ZTE labdarúgóklub többségi tulajdonosa és Nafta jövőbeli fő befektetője került. Az alelnöki tisztséget Sobočan Štefan tölti be.

Bővebben...

sport csente2417Utcai focitorna Csentében
A Csentei Labdarúgóklub a hétvégén utcai focitornát szervezett, melyen a csapatok körmérkőzéses rendszerben 20 perces mérkőzéseket játszottak. Az idényzáró eseményen öt gárda csapott össze, a Fekete Mamba nevű csapat pedig minden mérkőzést megnyerve könnyen szerzett tornagyőzelmet a Szép fiúk, az Idegenek, a Malom és a Fő utca nevű csapatok ellen. A torna gólkirálya 11 találattal Herceg Dominik lett.

Bővebben...

MCSi Design