kele
perec1
garas1
65. évfolyam
24. szám
Megjelenés:
2021. 06. 17.
kiscimn2421
 

Sportmix - hírek röviden

sport murania2121Drámai győzelem az utolsó mérkőzésen - A Muránia röplabdázó lányai is befejezték a szezont. Az utolsó fordulóban hazai parketten fogadták a Korvolley Mislinja csapatát, akik ellen vesztes állásból tudtak fordítani: Muránia – Korvolley Mislinja 3:2. A lendvai lányoknak kétszettes hátrányból sikerült felállniuk, így megszerezték második győzelmüket is. A másodosztály keleti csoportját így a 11. helyen zárták 5 szerzett ponttal, a bajnokságot pedig a Turbina nyerte meg.

F.h.m.

 

Kettős győzelem a zárófordulóban

A Nafta 1903 tehetségei az ifjúsági másodosztály utolsó fordulójában Mariborba látogattak, ahol a Tabor fogadta őket. Ezúttal az U17-es és az U19-es csapat is győzni tudott, így dupla sikerrel zárták a szezont. Az U17 1:2-es eredményt ért el, góljaikat Ropoša Marck és Škraban Amadej szerezte. Az U19 öt gólt is szerzett, a meccsük 3:5-ös eredménnyel zárult. Škrobar Borba, Mezga Matej, Koščak Lovro (2), valamint Sobočan Tine voltak a gólszerzők. A bajnokság összesített tabelláján így a 9. helyen zártak a lendvai fiatalok, összesen 23 pontot gyűjtöttek össze.

F.h.m.

 

A Jezero harmadik lett

Múlt hétvégén zajlott az országos ifjúsági céllövőliga 5. tornája, amelynek légpuska számában ismét remekül szerepeltek a dobronaki Jezero versenyzői. Bakan Urisk Lena egyéniben 10., Bakan Urisk Lara 11., Vuk Nika pedig 12. lett. Eredményeik a vegyes csapatok táblázatán a kitűnő harmadik helyhez volt elég. Egyéniben jól szerepelt Kolman Kaja (15.), valamint Podgoršek Laura (19.) is. A mostani, 5. torna után a Jezero csapata az összesített, vegyes csapatok tabelláján a 4. helyen áll a 26 szlovén együttes között.

SoPe

 

 

MCSi Design