kele
perec1
garas1
65. évfolyam
24. szám
Megjelenés:
2021. 06. 17.
kiscimn2421
 

Hungarikum Olimpija: régi elnök, új alelnök

sport olimp22212Torhács Jenő eddigi klubelnök marad a következő mandátumban is a Hungarikum Olimpija, a hosszúfalui fociklub elnöke. Az új alelnök Gönc Martin lett – erről döntöttek a múlt vasárnapi tisztújító közgyűlésen.

Mivel a járványhelyzet miatt az év elején nem tudtak közgyűlést tartani, ezért a régi vezetőség mandátuma jó hat hónappal meghosszabbodott, míg az új mandátum a megszokott négy év helyett most három és fél év lesz. A klub vezetőségében csak kisebb változások történtek. Az új alelnök Gönc Martin lett, míg a pénztáros továbbra is Bači Borut marad. Az igazgatótanács tagjai továbbá Vida Matej, Zver Damir, Čuka Tibor és Vida Jernej. A felügyelőbizottságot Oberstar Peter, Nagy Ladislav és Horvat Darko képezi, a fegyelmi bizottság tagjai pedig Šooš Leon, Nađ Robert és Fehér Mátyás. Az NK Hungarikum Olimpija néven szereplő hosszúfalui klub folytatni kívánja az eddigi sikeres utat, hiszen az elmúlt négy évben megnyerték a lendvai körzeti ligát és vállalták a szereplést a Muravidéki Ligában. Nem hanyagolták el a fiatal focistákkal folytatott munkát sem. Az új vezetőség a jövőben tartani szeretné a klub magas szintű szervezettségét és mágnessé válni a helyi labdarúgók számára – nyilatkozta az új alelnök, Gönc Martin.

sport olimp22211Torhács Jenő elnök elmondása szerint számára a mostani mandátum lesz az utolsó a klub élén, hiszen a jövőben lassan át akarja adni a vezetést a fiatalabb tagoknak. A sportcélok tekintetében pedig Torhács szerint a klubnak a Muravidéki Liga stabil tagjává kell válnia.

Szabó Rudolf

 

 

MCSi Design