kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Tollaslabdatorna Lendván

sport toll2521A lendvai Mladost Tollaslabdaklub szervezésében szombaton U11-es és U17-es tollaslabdatornát szerveztek a Lendvai Kétnyelvű Középiskola tornatermében. Összesen 46 tollaslabdázó versenyzett.

A hazai Mladostból hiányzott két éremesélyes tollaslabdázó: Peshehonov Nikita betegség miatt nem tudott indulni U17-ben, izomsérülés miatt pedig ki kellett hagynia a lányok U17-es lendvai tornáját Bedič Nikának is. Az U11-ben a teljes szlovén élmezőny jelen volt Lendván. A lányoknál Horvat Naja a Mladostból meggyőzően nyerte meg az egyéni versenyt, míg párosban Oletič Miával simán verték a mezőnyt. A fiúknál a lendvai klub legfiatalabb tagja, Pahor Sven először szerzett érmet, miután második lett párosban, míg egyéniben a negyedik helyen végzett. Az U17-es korosztály páros versenyében a 2. helyet szerezte meg a Horvat Tija – Koša Iva lendvai kettős.

A tollaslabdázók zöme számára ez volt az utolsó torna a most következő jó egyhónapos szünet előtt. A lendvai klubnál ezen a héten fejezik be az edzéseket.

Szabó Rudolf

 

 

 

 

MCSi Design