kele
perec1
garas1
65. évfolyam
30. szám
Megjelenés:
2021. 07. 29.
kiscim3021
 

A Lendva Községi Sportjátékok díjkiosztója

sportjatekok2521A Lendva Községi Sportszövetség pénteken tartotta meg a 22. községi sportjátékok díjkiosztóját. Az idén nyolc sportágban lebonyolított versenyeken mintegy 220 szabadidős sportoló vett részt. A járványhelyzet miatt elmaradtak a csapatsportok küzdelmei, az asztalitenisz és a sakk. Helyette sokan teniszeztek, de a darts és a kerékpározás terén is jó néhányan összegyűltek, mondta Horvatič Velimir szövetségi titkár a díjátadón.

A céllövészeti csapatversenyt a lendvai egyesület nyerte, amelynek tagjai az egyéni versenyt is dominálták, hiszen a férfiaknál és a nőknél is mindhárom egyéni helyezés e csapat soraiból került ki. Duh Franc és Tkalec Maja voltak jobbak csapattársaiknál. A darts csapatversenyét a férfiaknál a Lendvai Nyugdíjasok Egyesülete nyerte, míg a nőknél a 2. Sz. Lendvai KÁI volt a legjobb. Az egyéni versenyt Varga Dezider, illetve Tomažič Ivanka nyerte, mindketten a lendvai nyugdíjasok csapatában szerepeltek. Bowlingban a legeredményesebbek a férfiaknál ismét a lendvai nyugdíjasok lettek, míg a nőknél a 2. Sz. Lendvai KÁI csapata győzött. Egyéniben Könye Tibor és Tomažič Franc osztozkodtak az első helyen, szintén a nyugdíjasoktól, míg a nőknél Rudaš Dina, a 2. Sz. Lendvai KÁI tagja volt a legjobb.

A gyalogtúra első helyéért járó serleget szintén a lendvai nyugdíjasok csapata vette át. Kerékpározásban és a férfiak, valamint a nők petanque-versenyében sem találtak legyőzőre a nyugdíjasok. Teniszben a Winner Club Hotiza győzött. A sporthorgászati versenyen a legtöbb halat a Munkarokkantak Községközi Egyesülete fogta ki, míg egyéniben Horvat Jože, a Kapitalec tagja bizonyult a legjobb horgásznak.

Szabó Rudolf

 

 

 

MCSi Design