kele
perec1
garas1
65. évfolyam
38. szám
Megjelenés:
2021. 09. 23.
kiscim3821
 

Matjašec Andrej maradt a szövetség élén

sportszvetseg2721Matjašec Andrej marad a következő négyéves mandátumban is a Lendvai Sportszövetség elnöke – döntöttek egyhangúlag a tagok a szövetség múltheti tisztújító közgyűlésén. Matjašec volt az egyetlen jelölt az elnöki tisztségre. A sportszövetségben jelenleg 36 egyesület működik aktívan, a tisztújító közgyűlésen pedig 18 egyesület képviselője volt jelen. A végrehajtóbizottságot Gabor Robert, Kranjc Sašo, Kuzma Kristijan, Sarjaš Sven, Krampač Milan, Kopinja Jože, Horvat Meštrovič Franc és Časar Marjan alkotja, míg a felügyelőbizottságba Šalamun Marjan, Cofek Jože és Kolenko Igor került. Ami a célokat illeti, Matjašec Andrej kiemelte, hogy ötleteikkel megkeresték Lendva Községet a tervezett új sportcsarnokot illetően, mivel a szövetség célja, hogy az egyesületeik is kapjanak helyiségeket ebben az épületben. Továbbá az olimpiai bizottsággal szeretnék újra elindítani az elsőtől harmadik osztályos általános iskolások számára megrendezett mini olimpiát is, ami tavaly a járványhelyzet miatt elmaradt.

A közgyűlés másik nagyobb témája a tagsági díj volt, amit eddig nem fizettek a tagok. Ezen szeretnének változtatni a jövőben. Az összeg 20 euró lenne, ehhez viszont meg kell változtatni a statútumukat. A közgyűlés határozatba foglalta, hogy értesítik a tagokat a tagsági díj tervezett bevezetéséről, illetve a statútum lehetséges megváltoztatásáról.

A tervek szerint a 2021-es évre ismét megválasztják Lendva Község év sportolóját, hiszen tavaly a járványhelyzet miatt ez is elmaradt.

Szabó Rudolf

 

 

MCSi Design